banner

OGX Conditioner Purifying Charcoal Detox (6 x 385ml)

OGX Conditioner Purifying Charcoal Detox
OGX Conditioner Purifying Charcoal Detox
OGX Conditioner Purifying Charcoal Detox
Koop meer, bespaar meer!
33%korting tov adviesprijs*
43.99/ 1 box = 6 x 385mL
€ 19.04 /L
Gratis verzending naar België en Nederland boven €35
Voor 12u besteld, vandaag verzonden!
1 tot 2 werkdagen levertijd We doen er alles aan zodat u zo snel mogelijk kan genieten van uw bestelling, vertraging omwille van externe omstandigheden is echter niet uit te sluiten.
In mijn winkelmandje
Voordelen van BoxDelivery
Volumekortingen
Tot 70% korting
Veilig betalen

Product Beschrijving

OGX Purifying + Charcoal Detox Conditioner 385ml is de perfecte toevoeging aan de wasroutine van degenen die een verzorgende formule nodig hebben. Als detoxproduct is deze conditioner speciaal ontwikkeld om doffe en verstopte lokken te herstellen. Dit doet het door gebruik te maken van een unieke samenstelling met een verhelderende mix van geactiveerde kokosnootskool en kaolienklei. Beide ingrediënten hebben krachtige absorberende eigenschappen, gericht op onzuiverheden en overtollige olie door middel van een detoxwerking. Zo is de Purifying + Charcoal Detox Conditioner ideaal om bijvoorbeeld haar te behandelen dat is vastgeplakt met haarspray of verzwaard is door droogshampoo. Tegelijkertijd biedt dit product al deze voordelen zonder het haar volledig te ontdoen van zijn natuurlijke oliën. Integendeel, de samenstelling bevat voedende ingrediënten, zoals glycerine, om hydratatie en gladheid aan te vullen. Bovendien hebben we het over een conditioner die vrij is van sulfaten, parabenen en oppervlakte-actieve stoffen.

Product Specificaties

Merk: OGX Naam: Conditioner Purifying Charcoal Detox (6 x 385ml) Over: OGX Conditioner Purifying Charcoal Detox Inhoud: 6 x EAN:0022796672018

Gebruiks- & Veiligheidvoorschriften

Buiten bereik van kinderen bewaren.
*De adviesprijs van onze leverancier. Als de adviesprijs onbekend is, tonen we de in de markt gehanteerde verkoopprijs.

Ook in volgende varianten beschikbaar