banner

Nivea Sun Protect & Hydrate SPF 30 Zonnemelk

Laatste stuks
Nivea Sun Hydrate & Protect SPF 30 Zonnemelk
Nivea Sun Hydrate & Protect SPF 30 Zonnemelk
Nivea Sun Hydrate & Protect SPF 30 Zonnemelk
Koop meer, bespaar meer!
46%korting tov adviesprijs*
26.95/ 1 box = 3 x 200mL
€ 44.92 /L
Gratis verzending naar België en Nederland boven €35
Voor 12u besteld, vandaag verzonden!
1 tot 2 werkdagen levertijd We doen er alles aan zodat u zo snel mogelijk kan genieten van uw bestelling, vertraging omwille van externe omstandigheden is echter niet uit te sluiten.
In mijn winkelmandje
Voordelen van BoxDelivery
Volumekortingen
Tot 70% korting
Veilig betalen

Product Beschrijving

Uw huid beschermen en ook een mooie bruine teint krijgen? Met de Nivea Sun Hydrate & Protect SPF 30 Zonnemelk is dit perfect mogelijk. Deze zonnecrème combineert een solide bescherming tegen de zon met een langdurig, natuurlijk bruin resultaat. Nivea Sun Hydrate & Protect SPF 30 Zonnemelk is een zonnecrème die de barrière van de huid beschermt. De langdurige hydratatie geeft een zacht huidgevoel en helpt het risico op huidirritatie door de zon te verminderen. Deze zonnemelk: - geeft onmiddellijke bescherming - is water resistant - is huidvriendelijk en dermatologisch goedgekeurd Kortom deze lichte, water resistente formule plakt niet en geeft een zeer effectieve UVA/UVB bescherming. Breng deze zonnecrème royaal aan vóór blootstelling aan de zon. Breng steeds genoeg zonnecrème aan om uw huid gelijkmatig te behandelen. Voor volwassenen wordt een hoeveelheid van zes theelepeltjes aangeraden voor het hele lichaam. Breng de zonnebescherming ook regelmatig terug aan. Specifiek na het zwemmen, afdrogen of indien u veel gezweet heeft. Deze zonnebescherming is zowel geschikt voor mannen als voor vrouwen. Zolang het zonneproduct niet geopend is kan deze onbeperkt bewaard worden. Een open flacon bewaart u best op kamertemperatuur, in een koele en droge ruimte, beschermd tegen zonlicht. Hierdoor behouden ze nog lange tijd hun SPF waarde en een goede UVA-bescherming. Indien het gedurende lange tijd (meer dan één jaar) geopend staat, hoe kan u dan weten of het zonneproduct nog bruikbaar is? Eerst en vooral: ruik eraan. Indien het product onaangenaam ruikt, gooit u het best weg. Bekijk vervolgens de structuur. Vormt het geen homogene massa meer of ziet het er vreemd uit? Gooi het dan zonder verpinken weg. Lijkt alles nog normaal, dan kan u het probleemloos gebruiken. Merkt u dat u toch snel verbrandt ondanks dat u trouw elke twee uur smeert, gooit u het toch beter weg. Dan biedt het zonnemiddel namelijk niet meer voldoende bescherming.

Product Specificaties

Merk: Nivea Naam: Sun Protect & Hydrate SPF 30 Zonnemelk Over: Nivea Sun Hydrate & Protect SPF 30 Zonnemelk Inhoud: 3 x EAN:4005900363848

Gebruiks- & Veiligheidvoorschriften

Buiten bereik van kinderen bewaren.
Niet inslikken. In geval van inslikken een arts raadplegen.
Oogcontact vermijden. Bij oogcontact grondig uitspoelen met water.
Royaal aanbrengen voor het zonnen en regelmatig opnieuw aanbrengen, vooral na het zwemmen, afdrogen of zweten om de juiste bescherming te behouden. Onvoldoende zonbescherming gebruiken vermindert de beschermingsfactor aanzienlijk. Blijf niet te lang in de zon, ook al gebruik je een zonbescherming; overmatig blootstelling aan de zon is een ernstig gezondheidsrisico. Houd baby's en jonge kinderen uit de zon. Laat goed intrekken en vermijd direct contact met textiel en harde oppervlakken om vlekken te voorkomen. Huidvriendelijkheid dermatologisch goedgekeurd.
*De adviesprijs van onze leverancier. Als de adviesprijs onbekend is, tonen we de in de markt gehanteerde verkoopprijs.

Ook in volgende varianten beschikbaar

Nivea Sun Protect & Care SPF 20 Zonnemelk 4005900363503
Nivea Sun Protect & Care SPF 20 Zonnemelk 4005900363503
tot 63% korting
23,45/box (3st)*