Sanex Surgras Protection Gevoelige Huid 750ml

Tijdelijk uitverkocht
Sanex Surgras Protection Gevoelige Huid 750ml
Sanex Surgras Protection Gevoelige Huid 750ml
Sanex Surgras Protection Gevoelige Huid 750ml
Koop meer, bespaar meer!
20%korting tov adviesprijs*
€ 24.76/ 1 box = 6 x 750mL
€ 5.50 /L
Voordelen van BoxDelivery
Volumekortingen
Tot 70% korting
Altijd gratis levering
Veilig betalen

Product Beschrijving

Sanex Surgras douchecrème werd speciaal ontwikkeld voor de droge en gevoelige huid. Deze doucheformule is verrijkt met Active Surgras-complex en tarwekiemolie. Goed voor een natuurlijke en herstellende hydratatie van de huid. Volledig dermatologisch getest en ph-neutraal, ideaal voor het hele gezin. Sanex-producten voeden de huid en versterken haar natuurlijke beschermlaag. Hun productgamma bevat minder allergenen uit geurstoffen zodat er geen allergische reacties optreden. Sanex zorgt steeds voor een milieuvriendelijke formule met zo weinig mogelijk verpakkingsmateriaal. Kortom sanex verzorgt de huid door en door. Sanex producten bevatten huidvriendelijke ingrediënten die ideaal aansluiten op de processen waarmee de huid gezond blijft.

Product Specificaties

Merk: SanexNaam: Surgras Protection Gevoelige Huid 750mlOver: Sanex Surgras Protection Gevoelige Huid 750mlInhoud: 6 x EAN:8718951241275
* De adviesprijs van onze leverancier. Als de adviesprijs onbekend is, tonen we de in de markt gehanteerde verkoopprijs.