banner

Ecover Vaatwasmiddel Grapefruit & Green Tea

Tijdelijk uitverkocht
Ecover Vaatwasmiddel Grapefruit & Green Tea
Ecover Vaatwasmiddel Grapefruit & Green Tea
Ecover Vaatwasmiddel Grapefruit & Green Tea
Koop meer, bespaar meer!
13%korting tov adviesprijs*
€ 15.72/ 1 box = 8 x 450mL
€ 4.37 /L
Voordelen van BoxDelivery
Volumekortingen
Tot 70% korting
Altijd gratis levering
Veilig betalen

Product Beschrijving

Kiezen voor Ecover is kiezen voor een clean leven. Met cleane waarden. En cleane producten! Ecover Vaatwasmiddel Grapefruit & Green Tea is krachtig tegen vuil op je vaat en doet dat zonder agressieve chemicaliën. Aangekoekte etensresten en vet maken geen kans dankzij de revolutionaire milieuvriendelijke Ecover formule. Dit biologisch afbreekbare afwasmiddel garandeert een sprankelend schone vaat. De fles is bovendien gemaakt van 100 % gerecycleerd plastic. Ecover is een Belgische onderneming die werd opgericht in 1980 te Malle en is vandaag het grootste bedrijf voor milieuvriendelijke onderhoudsproducten ter wereld. Ecover heeft een uitgesproken bedrijfsfilosofie, gebaseerd op de principes van maatschappelijk verantwoord ondernemen: Ecover wil haar schoonmaakmiddelen op een ecologisch, economisch en sociaal verantwoorde manier produceren. Zo screent het onder andere haar leveranciers om te weten te komen in welke mate zij de Ecover-filosofie volgen. Ecover viel hierdoor meermaals in de prijzen. Het bedrijf werd opgenomen in de Global 500 Roll of Honour-lijst van het milieuprogramma van de Verenigde Naties (UNEP) ter erkenning van de inzet voor het behoud van het milieu. In 2008 kreeg de toenmalige CEO van Ecover, Mick Bremans, de titel "Hero of the Environment" (held van het milieu) van Time Magazine. In 2012 werd het hele was- en reinigingsgamma het Leaping Bunny-keurmerk toegekend door Cruelty Free International voor het beleid tegen dierproeven.

Product Specificaties

Merk: EcoverNaam: Vaatwasmiddel Grapefruit & Green TeaOver: Ecover Vaatwasmiddel Grapefruit & Green TeaInhoud: 8 x EAN:5412533417593
* De adviesprijs van onze leverancier. Als de adviesprijs onbekend is, tonen we de in de markt gehanteerde verkoopprijs.