Dixan Extreme Power Gel

Tijdelijk uitverkocht
Dixan Extreme power gel voordeelverpakking 144 wasbeurten!
Dixan Extreme power gel voordeelverpakking 144 wasbeurten!
Dixan Extreme power gel voordeelverpakking 144 wasbeurten!
20%korting tov adviesprijs*
€ 32.99/ 1 box = 4 x 36 wasbeurten
€ 0.23 /Wasbeurt
Voordelen van BoxDelivery
Volumekortingen
Tot 70% korting
Altijd gratis levering
Veilig betalen
Deel deze voordeelbox met uw vrienden

Product Beschrijving

Deze Dixan Extreme Power gel zorgt werkelijk voor een allround oplossing van uw vuile was! Deze vlekkenkampioen heeft een formule die respect voor de vezels van uw kledij hoog in het vaandel draagt. Deze techniek noemt men de vlekkendetector technologie. Deze formule herkent alle soorten vlekken onmiddellijk om ze daarna gezwind en effectief te bestrijden. Naast de vlekverwijderingstechnologie bevat dit wasmiddel een bestanddeel dat de frisheid en de properheid van uw was stimuleert. Dit is dus een wasgel die een complete oplossing biedt voor al uw vuil textiel. Bij dit product wordt altijd een handige doseerdop meegeleverd. U kunt deze Dixan gel ook vooraf rechtstreeks en puur op de vlek aanbrengen vooraleer u het kledingstuk in de wastrommel gooit om zo echt hardnekkig vuil aan te pakken. Dit middel heeft al een extreme waskracht vanaf 20 graden tem 60 graden. Geniet nu van een aanbieding op Dixan Gel van Henkel ( 4 x 2.376 l ) en profiteer! Heeft u altijd al een wasproduct gewild dat alles aankan? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor u: Dixan Extreme Power Gel. Dit middel verwijdert vlekken. Het maakt uw was weer fris. Het heeft respect voor de vezels in uw kledij en zorgt ervoor dat uw kleren er steeds als nieuw blijven uitzien. Dixan Extreme Power blijft dan ook een klassieker in ieder huishouden!

Product Specificaties

Merk: DixanNaam: Extreme Power GelOver: Dixan Extreme power gel voordeelverpakking 144 wasbeurten!Inhoud: 4 x EAN:5410091738754
* De adviesprijs van onze leverancier. Als de adviesprijs onbekend is, tonen we de in de markt gehanteerde verkoopprijs.

Ook in volgende varianten beschikbaar

Dixan Lavender Fresh 5410091744915
Dixan Lavender Fresh 5410091744915
tot 35% korting
€ 50.10/box (4st)*