Nivea MEN Deo Roll-on Invisible Black & White Original 50ml

Tijdelijk uitverkocht
Nivea MEN Deo Roll-on Invisible Black & White Original 50ml
Nivea MEN Deo Roll-on Invisible Black & White Original 50ml
Nivea MEN Deo Roll-on Invisible Black & White Original 50ml
Koop meer, bespaar meer!
31%korting tov adviesprijs*
€ 12.40/ 1 box = 6 x 50mL
€ 41.33 /L
Voordelen van BoxDelivery
Volumekortingen
Tot 70% korting
Altijd gratis levering
Veilig betalen

Product Beschrijving

Deze Roll-on deo geeft: - 48u betrouwbare anti-transpirant bescherming en verzorging van de huid. -De huidverdraagzaamheid werd dermatologisch bewezen. Nivea heeft 25 jaar expertise op het vlak van deo's en huidverzorging. De nivea deodorants beloven niet alleen een betrouwbare bescherming maar verzorgen ook de delicate okselhuid. Deodorants focussen meestal op één specifiek voordeel, het maskeren van onaangename lichaamgeurtjes. Nivea slaagde er echter in formules te ontwikkelen die het beste van beide samenbrengt. De okselhuid is heel gevoelig en wordt vaak blootgesteld aan diverse invloeden die het gevolg zijn van hygiënemaatregelen. Bovendien zit ze vaak verstopt onder strakke kleding, die zo wrijving en vocht veroorzaakt. Okselverzorging is dus geen overbodige luxe. De deodorants van nivea zijn steeds alcoholvrij en werden speciaal ontwikkeld met ingrediënten van de blauwe nivea Creme in een potje. Ze zijn heel mild en worden goed verdragen door de delicate okselhuid. De snel geabsorbeerde formules kleven niet en maken de huid zacht en aangenaam droog. De Nivea deo-rollers bieden dus twee grote voordelen: 48 u betrouwbare bescherming tegen transpiratie en lichaamsgeurtjes en een verzorgde, gladde en zachte okselhuid.

Product Specificaties

Merk: NiveaNaam: MEN Deo Roll-on Invisible Black & White Original 50mlOver: Nivea MEN Deo Roll-on Invisible Black & White Original 50mlInhoud: 6 x EAN:42345145
* De adviesprijs van onze leverancier. Als de adviesprijs onbekend is, tonen we de in de markt gehanteerde verkoopprijs.