Ecover Wasverzachter Appelbloesem & Amandel

Ecover Wasverzachter Appelbloesem & Amandel
Ecover Wasverzachter Appelbloesem & Amandel
Ecover Wasverzachter Appelbloesem & Amandel
Koop meer, bespaar meer!
15%korting tov adviesprijs*
17.99/ 1 box = 4 x 50 wasbeurten
€ 0.09 /Wasbeurt
Gratis verzending naar België en Nederland boven €35
Voor 12u besteld, vandaag verzonden!
1 tot 2 werkdagen levertijd We doen er alles aan zodat u zo snel mogelijk kan genieten van uw bestelling, vertraging omwille van externe omstandigheden is echter niet uit te sluiten.
In mijn winkelmandje
Voordelen van BoxDelivery
Volumekortingen
Tot 70% korting
Veilig betalen

Product Beschrijving

Kiezen voor Ecover is kiezen voor een clean leven. Met cleane waarden. En cleane producten! De Ecover Wasverzachter Appelbloesem & Amandel houdt je wasgoed zacht en fris – van de bescheiden sok tot het kingsize beddengoed. De ecologische formule met ingrediënten van plantaardige oorsprong is 100% Ph-neutraal en dus zacht voor de gevoelige huid. Het product werd niet eerst getest op dieren en de fles is bovendien gemaakt van 100 % gerecycleerd plastic. Gebruiksinstructie: Bewaren tussen 5°C en 25°C. Niet geschikt voor zijde. Niet gebruiken bij vlamvertragend textiel. Niet rechtstreeks op het wasgoed aanbrengen. Doseer instructie: 1 dopje = 40ml Voor (4-5kg was): - Zacht = 30ml - Extra zacht = 60ml Waarom kiezen voor Ecover? Ecover staat voor duurzame en milieuvriendelijke producten. Deze filosofie begint reeds bij het productieproces; De Zero Waste Certified fabriek in België, waar 98,1% van het bedrijfsafval een tweede leven krijgt, is een schoolvoorbeeld van ecologie. Ecover producten bevatten ook voornamelijk schone, biologisch afbreekbare, plantaardige ingrediënten die geen vervuilende fosfaten toevoegen aan onze waterwegen. Onder andere maissuikers en milde, efficiënte en biologisch afbreekbare plantaardige oliën zoals palm-, kokos- en raapzaadolie. Anderzijds streeft Ecover er ook naar om het gebruik van palmolie te verminderen en uiteindelijk helemaal te elimineren. De productie van palmolie zorgt immers voor ontbossing van het regenwoud. Waardoor onder meer het leefgebied van vele diersoorten verdwijnt en deze uitsterven. Daarom werd raapzaadolie uit Frankrijk gebruikt als het actieve verzachtende ingrediënt in deze Ecover wasverzachter. Dit reduceert het verbruik van palmolie. Om nog maar te zwijgen over de ettelijke kilometers transport die hierdoor werden vermeden.

Product Specificaties

Merk: Ecover Naam: Wasverzachter Appelbloesem & Amandel Over: Ecover Wasverzachter Appelbloesem & Amandel Inhoud: 4 x EAN:5412533414943

Gebruiks- & Veiligheidvoorschriften

Buiten bereik van kinderen bewaren.
Niet inslikken. In geval van inslikken een arts raadplegen.
Oogcontact vermijden. Bij oogcontact grondig uitspoelen met water.
Bij een gevoelige of beschadigde huid langdurig contact vermijden.
Gezondheidsgevaar.
*De adviesprijs van onze leverancier. Als de adviesprijs onbekend is, tonen we de in de markt gehanteerde verkoopprijs.