Ecover Wasmiddel Zero Wol & Fijne Was Sensitive 0% Parfum

Tijdelijk uitverkocht
Ecover Wasmiddel Zero Wol & Fijne Was Sensitive 0% Parfum
Ecover Wasmiddel Zero Wol & Fijne Was Sensitive 0% Parfum
Ecover Wasmiddel Zero Wol & Fijne Was Sensitive 0% Parfum
Koop meer, bespaar meer!
15%korting tov adviesprijs*
€ 29.60/ 1 box = 6 x 22 wasbeurten
€ 0.22 /Wasbeurt
Gratis verzending naar België en Nederland
Voor 12u besteld, vandaag verzonden!
1 tot 2 werkdagen levertijd We doen er alles aan zodat u zo snel mogelijk kan genieten van uw bestelling, vertraging omwille van externe omstandigheden is echter niet uit te sluiten.
Voordelen van BoxDelivery
Volumekortingen
Tot 70% korting
Altijd gratis levering
Veilig betalen

Product Beschrijving

Dit Wol- & Fijnwasmiddel van Ecover is ideaal voor alle delicate was. Het wasmiddel bevat duurzame, plantaardige en bio-afbreekbare ingrediënten die zorg dragen voor fijne stoffen, zoals zijde en wol. Ecover Wasmiddel Zero Wol & Fijne Was Sensitive 0% Parfum is een hypoallergene wasmiddelformule voor de gevoelige huid. Het Ecover Zero gamma bevat immers geen toegevoegde geur- en kleurstoffen. Deze dermatologisch geteste en parfumvrije formule werd speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid of types die last hebben van allergie. Het product werd niet eerst getest op dieren en de fles is bovendien gemaakt van 100 % gerecycleerd plastic. Gebruiksaanwijzing: Laat je machine draaien volgens de instructie van de fabrikant. Voeg toe aan koud of warm water voor handwas. Kijk altijd de was instructies in je kleding na. Breng onverdund product niet rechtstreeks op je was aan. Draag handschoenen bij handwas om direct contact met de huid te vermijden. Waarom kiezen voor Ecover? Ecover is een Belgische onderneming die werd opgericht in 1980 te Malle en is vandaag het grootste bedrijf voor milieuvriendelijke onderhoudsproducten ter wereld. Ecover heeft een uitgesproken bedrijfsfilosofie, gebaseerd op de principes van maatschappelijk verantwoord ondernemen: Ecover wil haar schoonmaakmiddelen op een ecologisch, economisch en sociaal verantwoorde manier produceren. Zo screent het onder andere haar leveranciers om te weten te komen in welke mate zij de Ecover-filosofie volgen. Ecover producten bevatten voornamelijk schone, biologisch afbreekbare, plantaardige ingrediënten die geen vervuilende fosfaten toevoegen aan onze waterwegen. Onder andere maissuikers en milde, efficiënte en biologisch afbreekbare plantaardige oliën zoals palm-, kokos- en raapzaadolie.

Product Specificaties

Merk: Ecover Naam: Wasmiddel Zero Wol & Fijne Was Sensitive 0% Parfum Over: Ecover Wasmiddel Zero Wol & Fijne Was Sensitive 0% Parfum Inhoud: 6 x EAN:5412533418293

Gebruiksvoorschriften

Buiten bereik van kinderen bewaren.
Niet inslikken. In geval van inslikken een arts raadplegen.
Oogcontact vermijden. Bij oogcontact grondig uitspoelen met water.
Bij een gevoelige of beschadigde huid langdurig contact vermijden.

Veiligheidvoorschriften

Gezondheidsgevaar.
*De adviesprijs van onze leverancier. Als de adviesprijs onbekend is, tonen we de in de markt gehanteerde verkoopprijs.