Finish Integrale Machinereiniger Lemon 250ml

Tijdelijk uitverkocht
Finish Integrale Machinereiniger Lemon 250ml
Finish Integrale Machinereiniger Lemon 250ml
Finish Integrale Machinereiniger Lemon 250ml
Koop meer, bespaar meer!
5%korting tov adviesprijs*
€ 15.99/ 1 box = 4 x 250mL
€ 15.99 /L
Voordelen van BoxDelivery
Volumekortingen
Tot 70% korting
Altijd gratis levering
Veilig betalen

Product Beschrijving

Een schonere machine zorgt voor een schonere afwas: Je vaatwasser is vuiler dan hij eruitziet. Dag na dag hopen vet en kalk zich op in de verborgen en vitale delen van uw machine en kunnen ze de prestaties negatief beïnvloeden. Onaangename geuren kunnen ontstaan ​​doordat voedselresten na het wassen niet worden verwijderd. Finish Machinereiniger maakt een onberispelijk resultaat mogelijk doordat het inwerkt op de juiste plaatsen. Finish Machinereiniger met zijn unieke dubbellaagse formule is de oplossing voor het onderhouden van uw vaatwasser: De gele laag met citroengeur verwijdert het vet en de transparante laag lost de kalk op. Voor een schonere vaatwasser zonder stank. Voor een optimaal onderhoud is het aan te raden om Finish Machinereiniger 1 maal per maand te gebruiken.

Product Specificaties

Merk: FinishNaam: Integrale Machinereiniger Lemon 250mlOver: Finish Integrale Machinereiniger Lemon 250mlInhoud: 4 x EAN:5410036102855
* De adviesprijs van onze leverancier. Als de adviesprijs onbekend is, tonen we de in de markt gehanteerde verkoopprijs.