banner

Always Discreet voor Urineverlies Maxi Night

Tijdelijk uitverkocht
Always Discreet voor Urineverlies Maxi Night
Always Discreet voor Urineverlies Maxi Night
Always Discreet voor Urineverlies Maxi Night
Koop meer, bespaar meer!
64%korting tov adviesprijs*
€ 22.99/ 1 box = 8 x 6 stuks
€ 0.48 /Stuk
Voordelen van BoxDelivery
Volumekortingen
Tot 70% korting
Altijd gratis levering
Veilig betalen

Product Beschrijving

De Always discreet verbanden bieden je optimale bescherming bij urineverlies tijdens het slapengaan, van een paar druppels tot een aanzienlijke hoeveelheid. Heb je 's nachts last van een zwakke of overactieve blaas? Dan vormen deze verbanden een uiterst discrete doch efficiënte en comfortabele oplossing. Deze Always discreet verbanden hebben de volgende unieke eigenschappen die het draagcomfort verhogen zonder hierbij aan absorptievermogen in te moeten boeten: 1. Absorberende DualLock-kern De DualLock kern helpt geurtjes en vocht aan te trekken, te absorberen en op te sluiten, urenlang. 2. Anti-lekrandjes over de hele lengte Anti-lekrandjes over de hele lengte die lekken helpt vermijden daar waar ze het meest voorkomen. De binnenste strook beschermt tegen lekken en de buitenste strook biedt extra bescherming, in geval van. 3. Dun en flexibel Deze verbanden blijven dun en flexibel, zelfs wanneer ze vochtig zijn, voor een ultra discrete bescherming. 4. OdourLock-technologie De OdourLock-technologie neutraliseert geurtjes onmiddellijk en continu. Het bevat een licht parfum voor een fris gevoel.

Product Specificaties

Merk: AlwaysNaam: Discreet voor Urineverlies Maxi NightOver: Always Discreet voor Urineverlies Maxi NightInhoud: 8 x EAN:8001090715074
* De adviesprijs van onze leverancier. Als de adviesprijs onbekend is, tonen we de in de markt gehanteerde verkoopprijs.