Dettol Clean & Fresh Allesreiniger Citrus

Tijdelijk uitverkocht
Dettol Clean & Fresh Allesreiniger Citrus
Dettol Clean & Fresh Allesreiniger Citrus
Dettol Clean & Fresh Allesreiniger Citrus
Koop meer, bespaar meer!
3%korting tov adviesprijs*
€ 14.49/ 1 box = 6 x 1 liter
€ 2.42/L
Voordelen van BoxDelivery
Volumekortingen
Tot 70% korting
Altijd gratis levering
Veilig betalen
Deel deze voordeelbox met uw vrienden

Product Beschrijving

Dettol staat voor een perfecte hygiëne! Omwille van zijn anti-bacteriële werking wordt dit merk aangeraden door schoonmaakexperten en medische professionals. Dettol bracht deze krachtige allesreiniger op de markt, die elke ruimte in uw huis doet glanzen en ook nog eens een heerlijke citrusgeur verspreidt. De Dettol Power & Fresh Allesreiniger Citrus: - Verwijdert vet, voedselresten en vuil - Laat een zichtbare glans achter - Verspreidt een heerlijk frisse citrus geur - Is geschikt voor alle oppervlakten (vloeren, hout, steen, porselein,...) Deze allesreiniger is zo krachtig dat u slechts 3 dopjes per 5 Liter water dient te gebruiken, Dit is ruim voldoende om een volledige ruimte in uw huis te poetsen. Geniet nu van een voordeelverpakking Dettol Allesreiniger aan een ongeziene prijs. In één box vindt u 6 compacte en makkelijk op te bergen flessen van 1L. Sla uw voorraad in en bespaar met deze voordeelverpakking!

Product Specificaties

Merk: DettolNaam: Clean & Fresh Allesreiniger CitrusOver: Dettol Clean & Fresh Allesreiniger CitrusInhoud: 6 x EAN:5011417559406
* De adviesprijs van onze leverancier. Als de adviesprijs onbekend is, tonen we de in de markt gehanteerde verkoopprijs.