Robert Herder Schilmes in roestvrij staal met beuken heft

Tijdelijk uitverkocht
Authentiek Robert Herder mes in roestvrij stalen uitvoering
Authentiek Robert Herder mes in roestvrij stalen uitvoering
Koop meer, bespaar meer!
28%korting tov adviesprijs*
€ 45.99/ 1 box = 4 x 1 stuks
€ 11.50 /Stuk
Voordelen van BoxDelivery
Volumekortingen
Tot 70% korting
Altijd gratis levering
Veilig betalen

Product Beschrijving

Koop nu voordelig een set van 4 inoxen aardappelmesjes. Deze originele Robert Herder messen zijn met de hand gemaakt in de befaamde Duitse messenregio Solingen. Dit is het best verkochte aardappelmesje uit de Robert Herder reeks omwille van het roestvrij stalen lemmet en de houten ergonomische handgreep. Het lemmet met de originele "Molen" staalstempel en het rode beuken heft zijn aan elkaar vastgemaakt met stevige aluminium nagels. Deze messen zijn niet vaatwasmachine bestendig. Dit mesje is wel uiterst geschikt voor het snijden van groenten, aardappelen, en klein fruit. Eventueel kan dit keukenmesje ook gebruikt worden voor andere toepassingen zoals licht tuinwerk en kleinere doe-het-zelf werkjes. Dit snijwerktuigje is dan ook een onmisbare tool in elke keuken.

Product Specificaties

Merk: Robert HerderNaam: Schilmes in roestvrij staal met beuken heftOver: Authentiek Robert Herder mes in roestvrij stalen uitvoeringInhoud: 4 x EAN:4002108261167
* De adviesprijs van onze leverancier. Als de adviesprijs onbekend is, tonen we de in de markt gehanteerde verkoopprijs.