Janod Puzzel Inca avonturen (100 stukjes)

Tijdelijk uitverkocht
Janod - Puzzel Inca avonturen (100 stukjes)
Janod - Puzzel Inca avonturen (100 stukjes)
Janod - Puzzel Inca avonturen (100 stukjes)
Koop meer, bespaar meer!
14%korting tov adviesprijs*
€ 15.50/ 1 box = 1 x 1 stuks
€ 15.50 /Stuk
Gratis verzending naar België en Nederland
Voor 12u besteld, vandaag verzonden!
1 tot 2 werkdagen levertijd We doen er alles aan zodat u zo snel mogelijk kan genieten van uw bestelling, vertraging omwille van externe omstandigheden is echter niet uit te sluiten.
Voordelen van BoxDelivery
Volumekortingen
Tot 70% korting
Altijd gratis levering
Veilig betalen

Product Beschrijving

Mooie puzzel van het Franse kwaliteitsmerk Janod! De puzzel, bestaande uit 100 stukjes heeft als thema "Inca avonturen". De sterke en mooi afgewerkte stukjes zitten verpakt in een mooie koffer-verpakking met stoffen handvat zodat u deze puzzel steeds handig terug kan opbergen en ook gemakkelijk kan meenemen onderweg. De mooie tekening laat uw kind meegenieten van een stap terug in de geschiedenis, de jungle van de inca's. In deze magische jungle valt er steeds iets nieuws te ontdekken. Extra leuk aan deze speeldoos is dat er ook een poster van de puzzel toegevoegd is. Dit om het in elkaar steken van de puzzel te bevorderen. Vol concentratie kan de puzzel gelegd worden. Een mooie oefening in fijne motoriek en oplossingsgericht denken. Veel plezier in de jungle, kleine Tarzans! Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. De puzzel is 50x40 cm.

Product Specificaties

Merk: Janod Naam: Puzzel Inca avonturen (100 stukjes) Over: Janod - Puzzel Inca avonturen (100 stukjes) Inhoud: 1 x EAN:3700217326692
*De adviesprijs van onze leverancier. Als de adviesprijs onbekend is, tonen we de in de markt gehanteerde verkoopprijs.