banner

Janod Educatieve Puzzel Dinosaurus (200 stukjes)

Laatste stuks
Janod - Educatieve Puzzel Dinosaurus (200 stukjes)
Janod - Educatieve Puzzel Dinosaurus (200 stukjes)
Janod - Educatieve Puzzel Dinosaurus (200 stukjes)
Koop meer, bespaar meer!
14%korting tov adviesprijs*
€ 29.99/ 1 box = 1 x 1 stuks
€ 29.99 /Stuk
In mijn winkelmandje
Voordelen van BoxDelivery
Volumekortingen
Tot 70% korting
Altijd gratis levering
Veilig betalen

Product Beschrijving

Mooie puzzel van het Franse kwaliteitsmerk Janod! De mega-puzzel, bestaande uit 200 stukjes en 50 figuurtjes van Dino's heeft als thema "Dinosaurussen". De sterke en mooi afgewerkte stukjes zitten verpakt in een mooie kartonnen verpakkingsdoos zodat u deze puzzel steeds handig terug kan opbergen en ook gemakkelijk kan meenemen onderweg. De mooie tekening laat uw kind meegenieten van een stap terug in de geschiedenis, de tijd van de Dinos. In deze magische Dino-tijd valt er steeds iets nieuws te ontdekken. Extra leuk aan deze speeldoos is dat er ook een poster van de puzzel toegevoegd is. Dit om het in elkaar steken van de puzzel te bevorderen. Vol concentratie kan de puzzel gelegd worden. Een mooie oefening in fijne motoriek en oplossingsgericht denken. Bovendien zit er nog een leuk educatief aspect aan deze puzzel. Bij in de doos zit namelijk een boekje met meer uitleg over alle verschillende Dino's uit de puzzel. Veel plezier in dit Jurrasic Park! Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. De puzzel is 99x69 cm.

Product Specificaties

Merk: JanodNaam: Educatieve Puzzel Dinosaurus (200 stukjes)Over: Janod - Educatieve Puzzel Dinosaurus (200 stukjes)Inhoud: 1 x EAN:3700217326791
* De adviesprijs van onze leverancier. Als de adviesprijs onbekend is, tonen we de in de markt gehanteerde verkoopprijs.