banner

Le Chat Duo Caps Sensitive

Tijdelijk uitverkocht
Le Chat Duo Caps Sensitive in voordeelverpakking!
Le Chat Duo Caps Sensitive in voordeelverpakking!
Le Chat Duo Caps Sensitive in voordeelverpakking!
Koop meer, bespaar meer!
28%korting tov adviesprijs*
€ 42.99/ 1 box = 6 x 17 pods
€ 0.42 /Pod
Voordelen van BoxDelivery
Volumekortingen
Tot 70% korting
Altijd gratis levering
Veilig betalen

Product Beschrijving

Le Chat duo caps Sensitive zijn zeer makkelijk in gebruik en bieden de garantie van een goed wasresultaat met respect voor de gevoelige of allergische huid. De dou-capsules die omgeven zijn door een 100% oplosbare film bevatten twee delen; Ten eerste een wascomponent met extracten van zachte amandelmelk die er voor zorgt dat het wasgoed doeltreffend gewassen wordt. Dankzij de aanwezigheid van krachtige enzymen in deze waspod geeft elke wasbeurt een onberispelijk resultaat. Het tweede deel bestaat uit een hypo allergeen parfum met de geur van Marseille zeep. Dit parfum is speciaal ontwikkeld voor mensen met gevoelige huidtypes en bevat hierdoor geen bestanddelen met gekende allergierisico’s. De le Chat duo caps sensitive zijn dermatologisch getest en staat er om bekend om de integriteit van de opperhuid van gevoelige huidtypes te beschermen. Hierdoor zijn deze vloeibare wastabletten ook uitermate geschikt om het wasgoed van baby’s of kinderen uit te wassen. U hoeft slechts 1 duo cap voor elke wasbeurt onder de 4.5 kg te gebruiken. Dit product wast al hyper-efficiënt vanaf 20°! Geniet nu van deze unieke aanbieding van een Le Chat duo-caps volumedoos van 114 wasbeurten bij Boxdelivery en vul uw voorraad opnieuw aan!

Product Specificaties

Merk: Le ChatNaam: Duo Caps SensitiveOver: Le Chat Duo Caps Sensitive in voordeelverpakking!Inhoud: 6 x EAN:5410091742102
* De adviesprijs van onze leverancier. Als de adviesprijs onbekend is, tonen we de in de markt gehanteerde verkoopprijs.