banner

Pampers Underjams Pyjama Pants for boys

Tijdelijk uitverkocht
Underjams Pyjama Pants voor jongens in voordeelverpakking!
Underjams Pyjama Pants voor jongens in voordeelverpakking!
Underjams Pyjama Pants voor jongens in voordeelverpakking!
30%korting tov adviesprijs*
€ 18.99/ 1 box = 4 x 10 stuks
€ 0.47 /Stuk
Voordelen van BoxDelivery
Volumekortingen
Tot 70% korting
Altijd gratis levering
Veilig betalen

Product Beschrijving

Deze sterk absorberende Pyjama broekjes voor jongens bieden een beschermde werking bij bedplassen. Deze Pampers Underjams voor kinderen van 4 tem 8 jaar oud zijn zo ontwikkeld dat uw kind deze broekjes snel aan en uit kan trekken. Deze luiers zorgen bovendien voor een ultieme, lekvrije bescherming tot 12 uur lang. Deze Underjams zijn gemaakt van een katoenachtige stof waardoor ze geen storende geluidjes maken tijdens het bewegen en uw kind dus rustig een hele nacht kan doorslapen. De broekjes zijn geschikt voor jongens met een gewicht van 17 tot 29 kilogram. Een aantal bijzonder kenmerken van deze Pampers Underjams-broekjes zijn; 1. Ze zijn zeer comfortabel en laten de huid vrij ademen. 2. Door hun flexibele pasvorm en lage taille passen ze goed en strak aan. Net zoals het ondergoed van uw kind. 3. Ze hebben een bijzonder krachtige absorberende werking en zijn lekvrij. 4. Deze Pampers werden gemaakt van een op stof lijkend materiaal . Hierdoor zijn deze wegwerpbroekjes aangenaam om te dragen. Ze zijn dus zeer discreet, ook voor iets oudere kinderen. 5. Deze Pampers-broekjes zijn geschikt voor jongens van 4 tot en met 8 jaar oud met een gewicht van 17 tot 29 kilogram. De ergonomische vorm van deze pants past zich perfect aan hun lichaam aan. 6. De broekjes kunnen ’s nachts gedragen worden als gewoon ondergoed. Profiteer nu van deze mooie aanbieding van Boxdelivery en haal deze voordeelverpakking Pampers Underjams For Boys snel in huis aan een zacht prijsje!

Product Specificaties

Merk: PampersNaam: Underjams Pyjama Pants for boysOver: Underjams Pyjama Pants voor jongens in voordeelverpakking!Inhoud: 4 x EAN:4015400345022
* De adviesprijs van onze leverancier. Als de adviesprijs onbekend is, tonen we de in de markt gehanteerde verkoopprijs.