banner

Cif Reinigingsspray Perfect Finish Oven & Grill

Tijdelijk uitverkocht
Cif Reinigingsspray Perfect Finish Oven & Grill
Cif Reinigingsspray Perfect Finish Oven & Grill
Cif Reinigingsspray Perfect Finish Oven & Grill

Product Beschrijving

Als vet en vuil telkens opnieuw ingebakken worden in de oven, microgolfoven of magnetron, heeft u een uiterst krachtig middel nodig om het weer netjes te krijgen. Dankzij de Cif Reinigingsspray Perfect Finish Oven & Grill krijgt u snel en eenvoudig de oven weer kraaknet. Doe een beetje van het middel op een microvezeldoekje en was er de wanden mee af. Gebruik voor hardnekkige plekken zo nodig een schuursponsje. Spoel de microvezeldoek of schuurspons goed schoon en neem de wanden nogmaals af, totdat ze blinkend schoon en vetvrij zijn. Laat achteraf de deur van de oven nog even open staan, totdat alles kurkdroog is. Poets indien nodig nog het ruitje aan de buitenkant met een microvezeldoekje. Cif Reinigingsspray Perfect Finish Oven & Grill is daarenboven ideaal voor het poetsen van roosters van barbecues, ramen van ingebouwde haarden en aangebrande potten en pannen.

Product Specificaties

Merk: Cif Naam: Reinigingsspray Perfect Finish Oven & Grill Over: Cif Reinigingsspray Perfect Finish Oven & Grill Inhoud: 6 x EAN:8710447376140

Gebruiks- & Veiligheidvoorschriften

Buiten bereik van kinderen bewaren.
Niet inslikken. In geval van inslikken een arts raadplegen.
Oogcontact vermijden. Bij oogcontact grondig uitspoelen met water.
Bij een gevoelige of beschadigde huid langdurig contact vermijden.
Na gebruik de ruimte ventileren.
Gezondheidsgevaar.
Gassen onder druk.
Hoog- of zeer licht ontvlambaar gas, aerosol, vloeistof of damp
Giftig voor het milieu.
Kan ernstige brandwonden en oogletsel veroorzaken.
Signaalwoord:Waarschuwing Gevarenaanduidingen: H319:Veroorzaakt ernstige oogirritatie Voorzorgsmaatregelen: P101:Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden | P102:Buiten het bereik van kinderen houden | P271:Alleen buiten of in een goed geventileerde ruimte gebruiken | P337+P313:Bij aanhoudende oogirritatie: een arts raadplegen | P338:Contactlenzen verwijderen, indien mogelijk. Blijven spoelen. | P351:Voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten.
*De adviesprijs van onze leverancier. Als de adviesprijs onbekend is, tonen we de in de markt gehanteerde verkoopprijs.