banner

Ariel Vloeibaar Fresh Sensations Pink

Tijdelijk uitverkocht
Ariel Vloeibaar Fresh Sensations Pink
Ariel Vloeibaar Fresh Sensations Pink
Ariel Vloeibaar Fresh Sensations Pink

Product Beschrijving

Ariel Fresh Sensations zorgt niet alleen voor een uitzonderlijk reinigingsresultaat op uw witte was, maar ook voor een heerlijke frisheid. Dit vloeibare wasmiddel geeft uw kleding een extra frisheidsboost. Deze vloeibare Ariel zeep is uitermate geschikt om witte en lichtkleurige kledij te wassen maar kan eventueel ook gebruikt worden om uw gekleurde was te reinigen. Dit vloeibaar wasmiddel van Ariel zorgt voor een optimaal wasresultaat. Na het wassen van uw kleren ruiken ze opnieuw fris en fruitig. Dit vloeibare wasmiddel is daarenboven ideaal voor het verwijderen van hardnekkige vlekken en vuile restanten op uw kleding. U kunt eventueel moeilijk verwijderbare vlekken ook voorbehandelen. Giet een beetje wasmiddel op deze diepgewortelde vlekken. Laat even inwerken en gooi uw kleren daarna pas in de wastrommel.

Product Specificaties

Merk: Ariel Naam: Vloeibaar Fresh Sensations Pink Over: Ariel Vloeibaar Fresh Sensations Pink Inhoud: 4 x EAN:8001841197869

Gebruiks- & Veiligheidvoorschriften

Buiten bereik van kinderen bewaren.
Niet inslikken. In geval van inslikken een arts raadplegen.
Oogcontact vermijden. Bij oogcontact grondig uitspoelen met water.
Bij een gevoelige of beschadigde huid langdurig contact vermijden.
Gezondheidsgevaar.
Gebruikswaarschuwing Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Buiten het bereik van kinderen houden. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten. NA INSLIKKEN: bij onwel voelen een ANTIGIFCENTRUM/arts raadplegen. Bevat Benzisothiazolinone. Kan een allergische reactie veroorzaken.
*De adviesprijs van onze leverancier. Als de adviesprijs onbekend is, tonen we de in de markt gehanteerde verkoopprijs.

Ook in volgende varianten beschikbaar

Ariel Power Ultra Vlekverwijderaar 1,54 L 8006540048313
Ariel Power Ultra Vlekverwijderaar 1,54 L 8006540048313
tot 19% korting
31,99/box (4st)*