Mr. Proper Krachtige Reiniger en Ontvetter Professional

Laatste stuks
Mr. Proper Krachtige Reiniger en Ontvetter Professional
Mr. Proper Krachtige Reiniger en Ontvetter Professional
Mr. Proper Krachtige Reiniger en Ontvetter Professional
45%korting tov adviesprijs*
€ 26.99/ 1 box = 3 x 5 liter
€ 1.80 /L
In mijn winkelmandje
Voordelen van BoxDelivery
Volumekortingen
Tot 70% korting
Altijd gratis levering
Veilig betalen
Deel deze voordeelbox met uw vrienden

Product Beschrijving

Deze super krachtige allesreiniger werd speciaal door P&G ontwikkeld voor het poetsen van professionele grootkeukens in de horeca, maar kan ook huishoudelijk gebruikt worden. Hoewel dit één van de krachtigste reinigingsmiddelen in ons gamma is, werd het speciaal ontwikkeld om te gebruiken op oppervlakken die in aanraking komen met voedsel. Keukengerij, keukenapparatuur, keukenvloeren of keukenwanden zijn in een mum van tijd schoon te maken met dit reinigingsproduct van Mr. Proper. Gebruik dit product dan ook speciaal voor de reiniging van vuile keukenvuren, fornuizen, dampkappen, afzuigkappen, frietketels, enz. Het ontvetten van uw aanrecht, keukenblok, gootsteen, snijplanken, keukenblok of werkblad was nog nooit zo makkelijk. Het product werd speciaal ontwikkeld voor hardnekkige vetplekken en/of ingedroogde voedselrestanten, het kan probleemloos gebruikt worden op verschillende materialen zoals marmer, hout, porselein, aluminium, steen, tegels,... U kan dit product makkelijk in een verstuiver oplossen zodanig het handiger te gebruiken is. Mix een een halve dop van deze reiniger met 600ml. water in een spuitbus, hou deze spray steeds bij de hand zodat u zeer snel gemorste vetvlekken of etensresten kan wegvegen. Voor het poetsen van een vloer kan u dit product verdunnen in een emmer warm water, gebruik 4 dopjes voor 5L water. Voor zeer vettige of sterk vervuilde oppervlakken gebruikt u best iets meer van deze ontvetter. Op de meeste oppervlakken mag het product ook onverdund gebruikt worden, in dit geval, wel steeds met voldoende water naspoelen. Vermijd wel onverdund gebruik op aluminium of linoleum. Oppervlakken die nadien nog in contact komen met voedsel dient u steeds na gebruik van het middel grondig na te spoelen met water, ook langdurig contact van het onverdunde reinigingsmiddel met plastic, geverfde of gepolijste oppervlakken wordt afgeraden. Gebruik volgende schoonmaak tip voor een snelle, makkelijke en efficiënte reiniging van uw frituurpan met dit professionele schoonmaakproduct; 1) Schakel de frituurketel uit, laat deze tot kamertemperatuur afkoelen en verwijder alle olie. 2) Vul de ketel voor 2/3de met warm water en voeg 1 dopje allesreiniger toe per 100ml water. 3) Verwarm de friteuse tot 80°C en laat het verwarmde sopje 30 tot 60 minuten inweken 4) Maak de frituurpan nadien leeg en spoel steeds grondig na met zuiver water.

Product Specificaties

Merk: Mr. ProperNaam: Krachtige Reiniger en Ontvetter ProfessionalOver: Mr. Proper Krachtige Reiniger en Ontvetter ProfessionalInhoud: 3 x EAN:4084500188594
* De adviesprijs van onze leverancier. Als de adviesprijs onbekend is, tonen we de in de markt gehanteerde verkoopprijs.