banner

Swiffer Duster Stofmagneet Mega Pack Navullingen

Tijdelijk uitverkocht
Swiffer Duster Stofmagneet Mega Pack
Swiffer Duster Stofmagneet Mega Pack
Swiffer Duster Stofmagneet Mega Pack
Koop meer, bespaar meer!
9%korting tov adviesprijs*
€ 52.65/ 1 box = 3 x 30 stuks
€ 0.58 /Stuk
Voordelen van BoxDelivery
Volumekortingen
Tot 70% korting
Altijd gratis levering
Veilig betalen

Product Beschrijving

Is afstoffen voor u ook een geestdodend, saai en langdradig huishoudklusje? Niet meer met deze Swiffer Duster! Dit vervelende klusje is immers zo geklaard met de Swiffer Duster! Dit handstofapparaat van P&G neemt stof en haar tot drie keer sneller op dan het klassieke handstofdoekje. De Duster bestaat uit duizenden fluweelzachte synthetische veertjes die moeiteloos stof opnemen. Daarom laat het geen strepen of krassen na. Het speciaal ontwikkelde, innovatieve 'lock adhesive systeem' neemt makkelijk stof en haar op. Dit product is dus ook ideaal wanneer u huisdieren heeft. U kunt deze handstoffertjes gebruiken op elk oppervlak. Het vuil wordt opgenomen en hecht zich stevig vast aan de vezels van het anti-stofapparaat zodat u zorgeloos en stofvrij kan verder poetsen. De flexibele vorm van dit toestel maakt het mogelijk om stof en ander vuil schoon te maken in de kleinste spleetjes, kantjes, hoekjes en gaatjes in uw huis. Dit Swiffer Duster apparaat met navullingen is ook geschikt voor alledaags vuil zoals spinnenwebben of haar van ruiende katten en honden aan te pakken. Dit poetstoestel is dus ideaal voor het schoonmaken of stofvrij maken van kasten, lades, vensterbanken, boekenplanken, schappen, verwarmingstoestellen, stoelen, zetels en alle ander meubilair. Deze voordeelverpakking bevat 90 vervangdoekjes voor het gele Swifferapparaat. U kunt deze refills zowel voor de normale korte handstof versie van Swiffer gebruiken als voor het Swiffer XL-apparaat met de telescopische, uittrekbare steel. Wanneer deze duster stofdoekjes vuil zijn vervangt u ze makkelijk, met één simpele klik.

Product Specificaties

Merk: SwifferNaam: Duster Stofmagneet Mega Pack NavullingenOver: Swiffer Duster Stofmagneet Mega PackInhoud: 3 x EAN:8001090587862
* De adviesprijs van onze leverancier. Als de adviesprijs onbekend is, tonen we de in de markt gehanteerde verkoopprijs.

Gerelateerd producten

Swiffer Limited Edition Kit 4084500980112
Swiffer Limited Edition Kit 4084500980112
tot 28% korting
€ 15.99/box (1st)*