Listerine Mondspoeling Advanced White

Tijdelijk uitverkocht
Listerine Mondspoeling Advanced White
Listerine Mondspoeling Advanced White
Listerine Mondspoeling Advanced White
Koop meer, bespaar meer!
22%korting tov adviesprijs*
€ 27.99/ 1 box = 6 x 500mL
€ 9.33 /L
Voordelen van BoxDelivery
Volumekortingen
Tot 70% korting
Altijd gratis levering
Veilig betalen
Deel deze voordeelbox met uw vrienden

Product Beschrijving

De Listerine Advanced White mondspoeling vormt, naast het grondig poetsen van tanden, een essentieel onderdeel van een goede en verzorgde mondhygiëne. Een aantal factoren kunnen de kleur van uw tanden beïnvloeden. Roken, medicatie, voedingsgewoonten (bv koffie, suikers, zure voedingsmiddelen,...) kunnen er voor zorgen dat uw tanden gaan verkleuren en een gele, vale kleur krijgen. De Listerine Advanced White mondspoeling bevat een aantal ingrediënten die de tanden terug glans geeft en weer witter maakt. Deze techniek wordt de niet-schurende polyfosfaat-technologie genoemd. Hierdoor worden vuile, grijze vlekken en de ophoping van tandplak grondig aangepakt. Het mondwater werkt ook op plaatsen die niet of moeilijk bereikbaar zijn met een gewone tandenborstel of flosdraad. Op 2 weken tijd geeft dit reeds een witter resultaat. Deze klinische formule bevat daarenboven ook een fluoride die uw gebit verder versterkt en beschermt zonder het tandglazuur aan te tasten. Een dagelijkse spoeling met dit mondverzorgingsproduct helpt ongezonde bacteriën te verwijderen op plaatsen waar u onmogelijk bij kunt tijdens het poetsen of het flossen. Dankzij een unieke combinatie van essentiële oliën (thymol, eucalyptol, menthol en methylsalicylaat) in dit product zal uw adem ook langdurig fris ruiken. Spoel minstens twee maal per dag uw gebit en mondholte na het poetsen van uw tanden. Vier theelepels zijn al voldoende (ongeveer 20 ml), laat de mondspoeling gedurende dertig seconde in uw mond. Zorg ervoor dat uw gehele tong en de rest van uw mond in aanraking komt met de vloeistof en spuw achteraf steeds uit. Dit mondspoelproduct moet niet verdund worden en mag rechtstreeks in de mond aangebracht worden. Het product kan voor sommige mensen sterk smaken, daarom mag u de spoeltijd geleidelijk opbouwen. Spoel de eerste dagen bijvoorbeeld 10 seconden en bouw op tot 20 en vervolgens 30 seconden naarmate u aan de smaak went. Profiteer nu snel van een voordeelverpakking Listerine flessen van 500 ml!

Product Specificaties

Merk: ListerineNaam: Mondspoeling Advanced WhiteOver: Listerine Mondspoeling Advanced WhiteInhoud: 6 x EAN:3574661203560
* De adviesprijs van onze leverancier. Als de adviesprijs onbekend is, tonen we de in de markt gehanteerde verkoopprijs.