Omo Flower Fresh Tiarebloem en Wilde bessen

Tijdelijk uitverkocht
Omo Flower Fresh Tiarebloem en Wilde bessen
Omo Flower Fresh Tiarebloem en Wilde bessen
Omo Flower Fresh Tiarebloem en Wilde bessen
Koop meer, bespaar meer!
29%korting tov adviesprijs*
€ 24.95/ 1 box = 4 x 35 wasbeurten
€ 0.18/Wasbeurt
Voordelen van BoxDelivery
Volumekortingen
Tot 70% korting
Altijd gratis levering
Veilig betalen
Deel deze voordeelbox met uw vrienden

Product Beschrijving

Omo wast door en door schoon! De Omo Flower Fresh met het parfum van Robijn is een zeer krachtig vloeibaar wasmiddel. Zelfs met een kort wasprogramma worden de meeste vlekken uit uw kledij verwijderd. Dit vloeibare wasmiddel behoeft dan ook geen voorwas-programma om efficiënt vuil en verontreinigd wasgoed aan te pakken. Deze wasformule beschermt de vezels en kleuren, zodat deze langer soepel en mooi blijven. Ook na veelvuldig wassen. Door het toegevoegde Robijn parfum, ruikt uw pas gewassen kledij langdurig fris en intens naar bloemen. Een zalig lentegevoel komt u tegemoet! Dit wasmiddel kan je zowel voor gekleurde als voor witte was gebruiken. Dit Omo wasproduct werkt tot 60°C. Pas de dosering aan naarmate het te wassen textiel vuiler is en hou ook rekening met de waterhardheid van uw leidingwater.

Product Specificaties

Merk: OmoNaam: Flower Fresh Tiarebloem en Wilde bessenOver: Omo Flower Fresh Tiarebloem en Wilde bessenInhoud: 4 x EAN:8710908887260
* De adviesprijs van onze leverancier. Als de adviesprijs onbekend is, tonen we de in de markt gehanteerde verkoopprijs.