Dove Body Lotion Shea Butter & Warm Vanilla

Tijdelijk uitverkocht
Dove Body Lotion Shea Butter & Warm Vanilla
Dove Body Lotion Shea Butter & Warm Vanilla
Dove Body Lotion Shea Butter & Warm Vanilla
Koop meer, bespaar meer!
40%korting tov adviesprijs*
€ 22.99/ 1 box = 6 x 400mL
€ 9.58 /L
Voordelen van BoxDelivery
Volumekortingen
Tot 70% korting
Altijd gratis levering
Veilig betalen

Product Beschrijving

De Dove Body Lotion Shea Butter & Warm Vanilla hydrateert en voedt de huid. Deze moisturiser is geschikt voor alle huidtypes en mag dagelijks aangebracht worden. Dit huidproduct dringt door tot diep in de kern van de huid en wordt snel en volledig opgenomen zonder resten achter te laten. De huid voelt achteraf soepel en zacht aan zonder vettig aan te voelen. Deze Bodylotion bevat Sheabutter en vanille extracten; Sheabutter wordt gewonnen uit de olierijke zaadjes van de vitellaria paradoxa, een kleine bladverliezende boom uit de Afrikaanse Savanne. Sheabutter is een plantaardig vet dat een klassiek ingrediënt vormt voor tal van cosmeticaproducten en zalven. Dit traditionele verzorgingsproduct wordt reeds eeuwenlang gebruikt voor de behandeling van brandwonden, vlekken, eczeem, rimpels en andere huidirritaties. Het is rijk aan vitamine A en E en zacht genoeg om het hele lichaam te hydrateren. Het staat dan ook bekend omwille van zijn voedende, herstellende en verzachtende kwaliteiten. Vanilla is een geslacht van orchideeën oorspronkelijk afkomstig uit Latijns- Amerika en is wereldvermaard omwille van zijn smaak en aroma. Vanille staat bekend om zijn kalmerende en rustgevende werking. Het geeft uw huid een gevoel van warmte en welbehagen. Dit huidverzorgingsproduct is daarenboven ook gebaseerd op de DeepCare Complex formule. Deze unieke technologie van Dove zorgt voor huideigen voedingsstoffen en rijke essentiële olie die tot diep in de kern van de huid doordringen. Deze dermatologische geteste formule zorgt voor een zachte en elastische huid die steeds gehydrateerd en gevoed blijft. Een droge of gebarsten huid kan heel wat irritatie en jeuk veroorzaken. Vooral de wintermaanden met de drievoudige bedreiging van snijdende wind, bijtende kou en plotse temperatuurschommelingen tussen binnen en buiten kunnen de huid dehydrateren en beschadigen. Het aanbrengen van een vochtinbrengende en voedende huidcrème moet daarom steeds een essentieel onderdeel vormen van uw dagelijkse huidverzorgingsroutine. Smeer uw huid direct na het douchen in met deze Dove lotion om het vocht vast te houden.

Product Specificaties

Merk: DoveNaam: Body Lotion Shea Butter & Warm VanillaOver: Dove Body Lotion Shea Butter & Warm VanillaInhoud: 6 x EAN:8711700841252
* De adviesprijs van onze leverancier. Als de adviesprijs onbekend is, tonen we de in de markt gehanteerde verkoopprijs.