banner

De Witte Lietaer Douchelaken Stephanie Dove 70x140cm

De Witte Lietaer Douchelaken Stephanie Dove 70x140cm
De Witte Lietaer Douchelaken Stephanie Dove 70x140cm
De Witte Lietaer Douchelaken Stephanie Dove 70x140cm
Koop meer, bespaar meer!
48%korting tov adviesprijs*
28.99/ 1 box = 2 x 1 stuks
€ 14.49 /Stuk
Gratis verzending naar België en Nederland boven €35
Voor 12u besteld, vandaag verzonden!
1 tot 2 werkdagen levertijd We doen er alles aan zodat u zo snel mogelijk kan genieten van uw bestelling, vertraging omwille van externe omstandigheden is echter niet uit te sluiten.
In mijn winkelmandje
Voordelen van BoxDelivery
Volumekortingen
Tot 70% korting
Veilig betalen

Product Beschrijving

Deze set van 2 douchelakens uit de Stéphanie collectie van De Witte Lietaer biedt u een hoogwaardige hotelkwaliteit tegen een zachte prijs. Het 100 % ringgesponnen katoen uit deze collectie is van zware kwaliteit (540 g/m2) en dus zeer absorberend en ultra zacht. De aangename modieuze kleuren van deze douchelakens zijn geverfd met een reactieve kleurstof. Deze binding is zeer sterk, zodat de kleurstof moeilijk uitgewassen wordt en dus een goede wasechtheid heeft. Uit een warme douche of bad stappen wordt een stuk aangenamer als je deze douchelakens kan gebruiken. Want ook jij verdient een wellness-moment. Nog enkele tips voor na de aankoop van deze douchelaken-set; -Lees altijd de handleiding en wassymbolen op het etiket. Was nooit op een hogere temperatuur dan aanbevolen. -Was nieuwe stukken voor op een lagere temperatuur, voor een goede fixatie van de kleuren en om de originele afmetingen te bewaren. -Respecteer de aanbevolen dosis wasproducten, om de levensduur van het badtextiel te waarborgen. Deze Set bevat 2 douchelakens uit de Stéphanie collectie. De douchelakens hebben een afmeting van 70x140 cm.

Product Specificaties

Merk: De Witte Lietaer Naam: Douchelaken Stephanie Dove 70x140cm Over: De Witte Lietaer Douchelaken Stephanie Dove 70x140cm Inhoud: 2 x EAN:5410156406062
*De adviesprijs van onze leverancier. Als de adviesprijs onbekend is, tonen we de in de markt gehanteerde verkoopprijs.

Ook in volgende varianten beschikbaar