Dove Body Lotion Intensive Extra Dry Skin

Tijdelijk uitverkocht
Dove Body Lotion Intensive Extra Dry Skin
Dove Body Lotion Intensive Extra Dry Skin
Dove Body Lotion Intensive Extra Dry Skin
Koop meer, bespaar meer!
40%korting tov adviesprijs*
€ 22.99/ 1 box = 6 x 400mL
€ 9.58 /L
Voordelen van BoxDelivery
Volumekortingen
Tot 70% korting
Altijd gratis levering
Veilig betalen
Deel deze voordeelbox met uw vrienden

Product Beschrijving

De Dove Body Lotion Intensive Extra Dry Skin hydrateert en voedt de huid. Deze moisturiser werd speciaal ontwikkeld voor extra droge huid en mag dagelijks aangebracht worden. Dit huidproduct dringt diep door tot in de kern van de huid en wordt snel en volledig opgenomen zonder resten achter te laten. De huid voelt achteraf soepel en zacht aan zonder dat deze vettig is. De Dove lotion is uitermate geschikt voor de behandeling en preventie van sterk gedehydrateerde huid. Dit huidverzorgingsmiddel is gebaseerd op de DeepCare Complex formule. Deze unieke technologie van Dove zorgt voor huideigen voedingsstoffen en rijke essentiële olie die tot diep in de kern van de huid doordringen. Deze dermatologische geteste formule zorgt voor een zachte en elastische huid die steeds gehydrateerd en gevoed blijft. De vochtbalans in de huid wordt reeds na enkele beurten terug hersteld. Een droge of gebarsten huid kan heel wat irritatie en jeuk veroorzaken. Vooral de wintermaanden met de drievoudige bedreiging van snijdende wind, bijtende kou en plotse temperatuurschommelingen tussen binnen en buiten kunnen de huid uitdrogen en aantasten. Het aanbrengen van een vochtinbrengende en voedende bodylotion is daarom een essentieel onderdeel van de dagelijkse huidverzorgingsroutine. Smeer uw huid direct na het douchen in met deze Dove lotion om het vocht vast te houden.

Product Specificaties

Merk: DoveNaam: Body Lotion Intensive Extra Dry SkinOver: Dove Body Lotion Intensive Extra Dry SkinInhoud: 6 x EAN:8711600453975
* De adviesprijs van onze leverancier. Als de adviesprijs onbekend is, tonen we de in de markt gehanteerde verkoopprijs.