Bref Keuken

Bref Keuken
Bref Keuken
Bref Keuken
Koop meer, bespaar meer!
19%korting tov adviesprijs*
27.99/ 1 box = 8 x 750mL
€ 4.67 /L
Gratis verzending naar België en Nederland boven €35
Voor 12u besteld, vandaag verzonden!
1 tot 2 werkdagen levertijd We doen er alles aan zodat u zo snel mogelijk kan genieten van uw bestelling, vertraging omwille van externe omstandigheden is echter niet uit te sluiten.
In mijn winkelmandje
Voordelen van BoxDelivery
Volumekortingen
Tot 70% korting
Veilig betalen

Product Beschrijving

In de keuken wordt u met alle soorten vuil geconfronteerd. Vet is bijvoorbeeld één van de grootste boosdoeners van een vieze en onhygiënische keuken. Tegen al die soorten vuil is er Bref Keuken. Deze Bref formule op basis van alcohol is ideaal voor het onderhoud van uw keukenapparatuur en keukengerei. Vuile of vettige (vitrokeramische) keukenvuren, fornuizen, dampkappen, afzuigkappen, frietketels, enz worden in een handomdraai met dit reinigingsmiddel schoongemaakt. Ook voor het schoonmaken van al uw keukenoppervlakken zoals het aanrecht, keukenblok, gootsteen, snijplanken, werkbladen, enz is deze krachtige ontvetter ideaal. Het verwijdert vet tot 100% en doet uw keuken weer glanzen als nieuw. Deze keukenreiniger laat geen sporen of strepen achter. Niet gebruiken op gelakte of geverfde oppervlakken. Door de speciale spuitkop kan u bovendien kiezen om met of zonder schuim te poetsen. Bij normaal vuil schuift u de spuitkop naar links voor een snelle poetsbeurt. Bij hardnekkig vuil schuift u naar rechts zodat er een schuimlaag ontstaat die u toelaat om nog grondiger te reinigen. Spuit steeds gericht op het vuile oppervlak, laat het product eventjes inwerken en spoel na met water. Kortom Bref Keuken is het ideale product voor het dagelijkse onderhoud van uw keuken!

Product Specificaties

Merk: Bref Naam: Keuken Over: Bref Keuken Inhoud: 8 x EAN:5410091736354

Gebruiks- & Veiligheidvoorschriften

Buiten bereik van kinderen bewaren.
Niet inslikken. In geval van inslikken een arts raadplegen.
Oogcontact vermijden. Bij oogcontact grondig uitspoelen met water.
Bij een gevoelige of beschadigde huid langdurig contact vermijden.
Na gebruik de ruimte ventileren.
Gezondheidsgevaar.
Gassen onder druk.
Hoog- of zeer licht ontvlambaar gas, aerosol, vloeistof of damp
Giftig voor het milieu.
Kan ernstige brandwonden en oogletsel veroorzaken.
Gebruikswaarschuwing Waarschuwing. Veroorzaakt huidirritatie. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Buiten het bereik van kinderen houden. Inademing van spuitnevel vermijden. Beschermende oogbescherming/handschoenen dragen. BIJ CONTACT MET DE HUID: Met veel water en zeep wassen. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten. Contactlenzen verwijderen, indien mogelijk. Blijven spoelen. Bij aanhoudende oogirritatie. Een arts raadplegen. Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Alleen buiten of in een goed geventileerde ruimte gebruiken. Antigifcentrum: 070/245.245 CLP Regulation Waarschuwing
*De adviesprijs van onze leverancier. Als de adviesprijs onbekend is, tonen we de in de markt gehanteerde verkoopprijs.