banner

Glorix Hygiëne Bleach Original

Glorix Wc-Gel Hygiëne Bleach Original
Glorix Wc-Gel Hygiëne Bleach Original
Glorix Wc-Gel Hygiëne Bleach Original
Koop meer, bespaar meer!
21%korting tov adviesprijs*
10.99/ 1 box = 5 x 750mL
€ 2.93 /L
Gratis verzending naar België en Nederland boven €35
Voor 12u besteld, vandaag verzonden!
1 tot 2 werkdagen levertijd We doen er alles aan zodat u zo snel mogelijk kan genieten van uw bestelling, vertraging omwille van externe omstandigheden is echter niet uit te sluiten.
In mijn winkelmandje
Voordelen van BoxDelivery
Volumekortingen
Tot 70% korting
Veilig betalen

Product Beschrijving

De Glorix Wc-Gel Hygiëne Bleach Original is een krachtige en doeltreffende wc reiniger met een ontkalkende werking! - garandeert een dagelijkse Hygiëne. - maakt het toilet terug grondig schoon. - verwijdert kalkaanslag en vlekken. - Een WC gel met ultra reinigende en witmakende javel Het frisse parfum verspreidt een aangename geur na het gebruik van deze toiletreiniger! Hoe gebruiken? De Glorix gel overvloedig onder de rand en op de wanden van uw toilet spuiten. Het product 20 minuten laten inwerken en doortrekken. Niet gebruiken op marmer of messing. Vermijd langdurig contact met geglazuurde metalen of verchroomde oppervlakken.

Product Specificaties

Merk: Glorix Naam: Hygiëne Bleach Original Over: Glorix Wc-Gel Hygiëne Bleach Original Inhoud: 5 x EAN:8714100141106

Gebruiks- & Veiligheidvoorschriften

Buiten bereik van kinderen bewaren.
Niet inslikken. In geval van inslikken een arts raadplegen.
Niet mengen met andere producten.
Oogcontact vermijden. Bij oogcontact grondig uitspoelen met water.
Bij een gevoelige of beschadigde huid langdurig contact vermijden.
Kan ernstige brandwonden en oogletsel veroorzaken.
Gezondheidsgevaar.
Giftig voor het milieu.
Gebruikswaarschuwing Veroorzaakt ernstige brandwonden en oogletsel. Zeer giftig voor in het water levende organismen. Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. Kan bijtend zijn voor metalen. Let op! Niet in combinatie met andere producten gebruiken. Er kunnen gevaarlijke gassen (chloor) vrijkomen. Buiten het bereik van kinderen houden. Uitsluitend in de oorspronkelijke verpakking bewaren. Voorkom lozing in het milieu. Beschermende handschoenen/ beschermende kleding/ oogbescherming/ gelaatsbescherming dragen. BIJ CONTACT MET DE HUID (of het haar): Verontreinigde kleding onmiddellijk uittrekken. Huid met water afspoelen/afdouchen. BIJ CONTACT MET DE OGEN: Voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten. Contactlenzen verwijderen, indien mogelijk. Blijven spoelen. Bij onwel voelen een ANTIGIFCENTRUM/arts raadplegen. Gelekte/gemorste stof opruimen. Bevat Sodium Hypochlorite, Cocamine Oxide, Sodium hydroxide, Cetrimonium Chloride. Kan een allergische reactie veroorzaken. ANTI-GIF CENTRUM 070-245245 CLP Regulation Gevaar
*De adviesprijs van onze leverancier. Als de adviesprijs onbekend is, tonen we de in de markt gehanteerde verkoopprijs.