banner

Nivea Sun Kids Extra Waterproof SPF 30 Zonnespray

Tijdelijk uitverkocht
Nivea Sun Kids Extra Waterproof SPF 30 Zonnespray
Nivea Sun Kids Extra Waterproof SPF 30 Zonnespray
Nivea Sun Kids Extra Waterproof SPF 30 Zonnespray

Product Beschrijving

De Nivea Sun Kids Extra Waterproof SPF 30 Zonnespray geeft een uiterst effectieve UVA/UVB bescherming. Hiermee krijgen uw kinderen een onmiddellijke bescherming tegen schadelijke effecten van de zon, zodat zij niet verbranden en huidbeschadiging oplopen. Het is bovendien extra water resistent hierdoor kunnen zij zonder zorgen in het zwembad of in de zee spelen en nog voldoende bescherming genieten. Formule met Dexpanthenol versterkt de beschermende barrière van de huid en maakt het mogelijk om langer in het water te blijven. Royaal aanbrengen voor uw kind in de zon komt en regelmatig opnieuw insmeren. Vooral opnieuw aanbrengen na het zwemmen, afdrogen of zweten om een optimale bescherming te behouden. Onvoldoende product gebruiken vermindert de beschermingsfactor aanzienlijk. Niet te lang in de zon blijven, ook al gebruik je zonbeschermingsmiddelen. Deze zonnemelk werd speciaal ontwikkeld voor kinderen. De Nivea Sun Kids Extra Waterproof SPF 30 Zonnespray is dan ook een zonnemiddel met een zeer hoge beschermingsfactor. Deze beschermingsfactor staat in cijfers op de verpakking en wordt de SPF(Sun Protection Factor) genoemd. Dit is de mate van bescherming dat dit zonnemiddel geeft tegen schadelijke UV stralen. Door toevoeging van bepaalde ingrediënten aan een zonnebeschermingsproduct kan de SPF verhoogd worden. Hoe hoger, hoe beter de huid tegen de schadelijke gevolgen van blootstelling aan ultravioletstralen beschermd wordt. Zonnebrandcrèmes worden volgens hun SPF ingedeeld in verschillende klassen: - lage beschermingsfactor: SPF 6 tot 10 - gemiddelde beschermingsfactor: SPF 15 tot 25 - hoge beschermingsfactor: SPF 30 tot 50 - zeer hoge beschermingsfactor: SPF 50+ SPF is een relatieve maat, die aangeeft hoeveel langer iemand die beschermd is mét zonnebrandcrème, in de zon kan blijven dan iemand zonder bescherming, vooraleer er zonnebrand optreedt. Een factor 15 betekent dat men 15 keer zo lang in de zon kunt blijven zonder verbrand te raken, zolang men het product dik genoeg aanbrengt en men dit regelmatig herhaalt. Als men 15 minuten in de zon kan liggen zonder rood te worden, dan neemt dit dankzij factor 15 toe tot 225 minuten voor men verbrandt. Daarna moet men in de schaduw gaan liggen. Factor 30 biedt twee keer zo lang bescherming, maar men moet het wel regelmatig opnieuw aanbrengen. Met factor 50 kan men in theorie 12 uur in de zon zitten als men regelmatig opnieuw smeert. In de praktijk hangt de tijd die men in de zon kan verblijven zonder te verbranden niet alleen af van de SPF van de zonnebrandcrème, maar ook van andere factoren zoals het huidtype, de hoeveelheid zonnebrandcrème die men gebruikt, de activiteiten die men doet enzovoort. Gevoelige en jonge huidtypes die een hele dag spelen in de zon zijn dus zeker optimaal beschermd door deze factor 30. Zeer effectieve UVA/UVB bescherming. Huidvriendelijkheid is dermatologisch getest.

Product Specificaties

Merk: Nivea Naam: Sun Kids Extra Waterproof SPF 30 Zonnespray Over: Nivea Sun Kids Extra Waterproof SPF 30 Zonnespray Inhoud: 3 x EAN:4005900363725

Gebruiks- & Veiligheidvoorschriften

Buiten bereik van kinderen bewaren.
Niet inslikken. In geval van inslikken een arts raadplegen.
Oogcontact vermijden. Bij oogcontact grondig uitspoelen met water.
Royaal aanbrengen voor het zonnen en regelmatig opnieuw aanbrengen, vooral na het zwemmen, afdrogen of zweten om de juiste bescherming te behouden. Onvoldoende zonbescherming gebruiken vermindert de beschermingsfactor aanzienlijk. Blijf niet te lang in de zon, ook al gebruik je een zonbescherming; overmatig blootstelling aan de zon is een ernstig gezondheidsrisico. Houd baby's en jonge kinderen uit de zon. Laat goed intrekken en vermijd direct contact met textiel en harde oppervlakken om vlekken te voorkomen. Huidvriendelijkheid dermatologisch goedgekeurd.
*De adviesprijs van onze leverancier. Als de adviesprijs onbekend is, tonen we de in de markt gehanteerde verkoopprijs.

Ook in volgende varianten beschikbaar

Nivea Sun Protect & Care SPF 20 Zonnemelk 4005900363503
Nivea Sun Protect & Care SPF 20 Zonnemelk 4005900363503
tot 63% korting
23,45/box (3st)*