Yong Dranken Dispenser 6 Liter Faceted Glas

Laatste stuks
Yong - Dranken Dispenser 6 Liter Facetted Glas
Yong - Dranken Dispenser 6 Liter Facetted Glas
Yong - Dranken Dispenser 6 Liter Facetted Glas
Koop meer, bespaar meer!
7%korting tov adviesprijs*
€ 27.99/ 1 box = 1 x 1 stuks
€ 27.99 /Stuk
In mijn winkelmandje
Voordelen van BoxDelivery
Volumekortingen
Tot 70% korting
Altijd gratis levering
Veilig betalen
Deel deze voordeelbox met uw vrienden

Product Beschrijving

Zoete mocktails, verfrissende coktails en die lekkere in huis gemaakte limonade of bionade smaken nog beter als ze opgediend worden uit deze tijdloze drankdispenser. Vooral tijdens feestjes, van een weldadige brunch met vrienden tot een leuk familiefeestjes met de neefjes en nichtjes, is deze mooie sapdispenser heel handig. Het faceted glas geeft deze dispenser daarenboven een uniek en prachtig design. De opening bovenaan is groot genoeg om stukjes fruit en ijsklontjes naar eigen recept toe te voegen. De bokaal is ook makkelijk af te sluiten met een dop zodat er geen insecten bij uw drank kunnen, perfect te gebruiken dus voor een tuinfeestje. Plaats de dispenser op de rand van uw tafel of op een klein verhoogje, zet het glas eronder en tappen maar!

Product Specificaties

Merk: YongNaam: Dranken Dispenser 6 Liter Faceted GlasOver: Yong - Dranken Dispenser 6 Liter Facetted GlasInhoud: 1 x EAN:5410595691982
* De adviesprijs van onze leverancier. Als de adviesprijs onbekend is, tonen we de in de markt gehanteerde verkoopprijs.