Lenor Parfumelle Amethist Bloemenboeket

Tijdelijk uitverkocht
Lenor Parfumelle Amethist Bloemenboeket
Lenor Parfumelle Amethist Bloemenboeket
Lenor Parfumelle Amethist Bloemenboeket
Koop meer, bespaar meer!
17%korting tov adviesprijs*
€ 28.99/ 1 box = 6 x 45 wasbeurten
€ 0.11 /Wasbeurt
Voordelen van BoxDelivery
Volumekortingen
Tot 70% korting
Altijd gratis levering
Veilig betalen

Product Beschrijving

Deze vloeibare wasverzachter van lenor is super geconcentreerd en geeft tot 7 x langere frisheid tov andere wasverzachters. Een klein dopje in uw wasmachine is genoeg met deze super-geconcentreerde wasverzachter. Amethist verwijst naar een familie van bergkristallen. Het zijn prachtig paarse kristallen, waar door de eeuwen heen verschillende helende en spirituele eigenschappen aan werden toegekend. Zo zou het een positieve werking hebben op de bloedsomloop. Dankzij deze betere doorbloeding worden huidklachten van binnenuit aangepakt. Amethistwater zou ook voor een schonere huid en glanzend haar zorgen. Lenor combineerde dit alles met een pittig bloemenaroma en verwerkte het tot een super geconcentreerde wasverzachter! Houdt u ook zo van een pittig geurtje wanneer u uw textiel uit de trommel haalt? Heerlijk hé, om zulke kleren aan te trekken. Is het niet geweldig om uw handdoeken en beddengoed fris gewassen uit de kast te halen? Zalig toch om in zachte lakens met een heerlijk luchtje in slaap te vallen! Of wat denkt u van: u afdrogen met een superzachte, lichtgeurende handdoek na het wassen. Telkens is het opnieuw een verrukkelijke sensatie voor uw zintuigen en uw gemoed!

Product Specificaties

Merk: LenorNaam: Parfumelle Amethist BloemenboeketOver: Lenor Parfumelle Amethist BloemenboeketInhoud: 6 x EAN:8001090649508
* De adviesprijs van onze leverancier. Als de adviesprijs onbekend is, tonen we de in de markt gehanteerde verkoopprijs.