banner

o.b. Compact Applicator Normal Tampons

Tijdelijk uitverkocht
O.B. Compact Applicator Normal Tampons
O.B. Compact Applicator Normal Tampons
O.B. Compact Applicator Normal Tampons
21%korting tov adviesprijs*
€ 16.20/ 1 box = 8 x 16 stuks
€ 0.13 /Stuk
Voordelen van BoxDelivery
Volumekortingen
Tot 70% korting
Altijd gratis levering
Veilig betalen

Product Beschrijving

De O.B. compact Applicator is een tampon met een speciaal inbrenghuls voor zacht en hygiënisch inbrengen. De gebogen groeven in deze tampon zorgen voor betrouwbare en optimale bescherming tegen normaal vochtverlies. Het compacte formaat is klein genoeg om in uw handpalm of zak te passen. Het begon allemaal 50 jaar geleden met de persoonlijke zoektocht van de Duitse gynaecoloog Dr. Judith Esser naar een slimmer en beter maandverband. Haar vruchteloze zoektocht bracht haar er uiteindelijk toe om een eigen ontwerp te ontwikkelen. Eén die gemakkelijk te gebruiken is, comfortabel was en (het belangrijkste) een geweldige bescherming bood. Ze kwam op de proppen met een geweldig product dat ze in het Duits "Ohne Binde" ("zonder verband") noemde. Tot op de dag van vandaag blijft O.B. een vaste waarde voor vrouwen over de hele wereld.

Product Specificaties

Merk: o.b.Naam: Compact Applicator Normal TamponsOver: O.B. Compact Applicator Normal TamponsInhoud: 8 x EAN:3574661049045
* De adviesprijs van onze leverancier. Als de adviesprijs onbekend is, tonen we de in de markt gehanteerde verkoopprijs.