banner

Dreft Original Ecopack Vloeibaar Wasmiddel

Tijdelijk uitverkocht
Dreft Original Ecopack Vloeibaar Wasmiddel
Dreft Original Ecopack Vloeibaar Wasmiddel
Dreft Original Ecopack Vloeibaar Wasmiddel
Koop meer, bespaar meer!
37%korting tov adviesprijs*
€ 20.99/ 1 box = 4 x 26 wasbeurten
€ 0.20 /Wasbeurt
Voordelen van BoxDelivery
Volumekortingen
Tot 70% korting
Altijd gratis levering
Veilig betalen

Product Beschrijving

Dit handig vloeibaar wasmiddel van Dreft reinigt uw wasgoed grondig en ecologisch. Dreft is en blijft de klassieker voor al uw gekleurd wasgoed! Dit vloeibare wasproduct heeft daarenboven ook een unieke formule tegen pluizen en krimpen. Het bevat geen bleekmiddel en zijn ingebouwde uitstekende kleurbeschermer helpt de frisheid van de kleuren te behouden. De vezels van uw wasgoed worden dan ook optimaal in bescherming genomen door dit betrouwbare en verzorgende wasdetergent van P&G. Voor een volledige dieptereiniging en vuilverwijdering van elke vezel in uw kleding kiest u voor Dreft! Voel u dus langer goed in uw lievelingskleren en bied uw wasgoed een optimale bescherming en levensduur. Zelfs de meest gevoelige stoffen of kledingstukken worden safe gewassen door dit zacht maar zeer efficiënt wasmiddel. Dreft Regular vloeibaar bezorgt uw kledij een frisse geur en een onkreukbare, nette look. Deze vloeibare zeep is ook ideaal voor het verwijderen van hardnekkige vlekken en vuile oppervlakten. Kledingstukken met diepgaande vlekken mag men, voor dat deze in de wasmachine worden gestoken, inwrijven met dit product om een nog beter resultaat te krijgen. Deze navulzakken zijn ook ecologisch, hierdoor verbruikt u tot wel 76% minder plastiek dan met de klassieke verpakking. Met dit wasmiddel haalt u al een opperbest resultaat bij wassen op lage temperaturen vanaf 20 graden! Het product wast tot 60° C. Geniet nu van een voordeelverpakking Dreft Regular Ecopack aan een ongeziene prijs. In deze box vindt u 4 zakken van 1.69L. Deze aanbieding is goed om in totaal 104 wasbeurten per box tot een goed einde te brengen. Sla uw voorraad nu in en bespaar met deze unieke volumekorting!

Product Specificaties

Merk: DreftNaam: Original Ecopack Vloeibaar WasmiddelOver: Dreft Original Ecopack Vloeibaar Wasmiddel Inhoud: 4 x EAN:8719558800698
* De adviesprijs van onze leverancier. Als de adviesprijs onbekend is, tonen we de in de markt gehanteerde verkoopprijs.