banner

Dreft Original All in One Citroen Vaatwastabletten

Dreft Original All in One Citroen Vaatwastabletten
Dreft Original All in One Citroen Vaatwastabletten
Dreft Original All in One Citroen Vaatwastabletten
PROMO ACTIE
extra 18% kortingtot 31/08/2022
39.99 32,99/ box = 2 x 100 tabs
0.16 / Tab
Gratis verzending naar België en Nederland boven €35
Voor 12u besteld, vandaag verzonden!
1 tot 2 werkdagen levertijd We doen er alles aan zodat u zo snel mogelijk kan genieten van uw bestelling, vertraging omwille van externe omstandigheden is echter niet uit te sluiten.
In mijn winkelmandje
Voordelen van BoxDelivery
Volumekortingen
Tot 70% korting
Veilig betalen

Product Beschrijving

Geniet nu voordelig van een promo op de beste vaatwascapsules op de markt! De Dreft Original vaarwastabletten zorgen voor een onvoorstelbare reiniging van uw afwas! Zo bezitten deze Dreft Original tabletten volgende 10 unieke eigenschappen: 1. Deze pastilles voor de afwas reinigen enorm krachtig! 2. In elke capsule zit een speciaal ontwikkelde vloeistof die vet bestrijdt. 3. Ook zeer hardnekkige vlekken en resten worden adequaat verwijderd. 4. Deze tabletten hebben een super glans functie waardoor uw afwas gegarandeerd opnieuw straalt! 5. De tabletten lossen onmiddellijk volledig op. 6. U hoeft de plastic film van deze Dreft blokjes dan ook niet te verwijderen. Plaats ze gewoon in het zeepbakje en wassen maar! 7. Ook zilver en ander serviesgoed wordt extra beschermd door dit afwasmiddel. 8. De aparte formule beveiligt uw vuil serviesgoed tegen kalkaanslag. 9. U hoeft geen extra zout toe te voegen. In deze tabletten zit altijd een zoutfunctie. 10. Ook extra spoelglansmiddel bijvoegen is niet nodig. Deze capsules zijn werkelijk alles in 1 en beschermen uw vaat en uw afwasmachine optimaal! Niet alleen zijn deze vernieuwde Dreft Original vaatwastabletten de beste bescherming tegen vet en vuil. Dit afwasdetergent maakt ook 2 x sneller schoon bij kortere cycli. In deze hernieuwde tabletten zit namelijk ook een speciale functie voor korte afwasprogramma's. Ideaal dus om water en energie te besparen en toch een optimaal resultaat te bekomen! Met deze aanbieding van Dreft Original afwastabs haalt u werkelijk de top van actieve capsules voor huishoudelijke en professionele vaatwasmachines in huis voor een uitzonderlijk scherpe prijs. Alle functies voor correct en goed afwassen zitten vervat in dit ene tablet. Was zonder zorgen al uw borden, schotels, glazen, bestek, tassen en al uw ander kookgerei met dit detergent. De ingebouwde glasbescherming en metaalglansbescherming zorgen voor een absolute protectie van al uw vaatwerk. Dreft wordt aanbevolen door de grootste afwasmachine fabrikanten zoals Whirlpool en Bauknecht en staat dan ook steeds garant voor een volmaakt resultaat. "Want het leven is meer dan afwassen alleen!" Wie herinnert zich nog deze oorwurm? Maar er zit waarheid in natuurlijk. Na een drukke dag nog met de hand afwassen, er zijn leukere dingen om de dag mee af te sluiten! Een afwasmachine helpt dan natuurlijk. Bij klassieke vaatwastabletten moet u dan ook nog zout en spoelmiddel beginnen toevoegen. Bent u dat geklungel en gemors beu? Kies dan voor deze Dreft Original tabletten. Gooi een tablet in het zeepbakje en klaar is kees. Het tablet lost vanzelf laag per laag op en is zelfs effectief bij korte wasprogramma's. Met citroengeur.

Product Specificaties

Merk: Dreft Naam: Original All in One Citroen Vaatwastabletten Over: Dreft Original All in One Citroen Vaatwastabletten Inhoud: 2 x EAN:8001090186393

Gebruiks- & Veiligheidvoorschriften

Buiten bereik van kinderen bewaren.
Niet inslikken. In geval van inslikken een arts raadplegen.
Oogcontact vermijden. Bij oogcontact grondig uitspoelen met water.
Bij een gevoelige of beschadigde huid langdurig contact vermijden.
Gezondheidsgevaar.
Gebruikswaarschuwing Veroorzaakt ernstig oogletsel. Buiten het bereik van kinderen houden. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten. Onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM/arts raadplegen. Oogbescherming dragen. NA INSLIKKEN: de mond spoelen. GEEN braken opwekken. Een kleine hoeveelheid water drinken om te verdunnen. Bevat Protease. Kan een allergische reactie veroorzaken. Bevat Sodium Carbonate Peroxide, Trideceth-n, Disodium Disilicate.
*De adviesprijs van onze leverancier. Als de adviesprijs onbekend is, tonen we de in de markt gehanteerde verkoopprijs.