banner

Wc Eend Fresh Disc Limoenfris met 2 Navullingen (4 x 2 stuks)

Tijdelijk uitverkocht
Wc Eend - Fresh Disc Limoenfris Navullingen (4 x 2 stuks)
Wc Eend - Fresh Disc Limoenfris Navullingen (4 x 2 stuks)
Wc Eend - Fresh Disc Limoenfris Navullingen (4 x 2 stuks)

Product Beschrijving

Wist je dat traditionele houders van toiletschoonmaakmiddelen bacteriën kunnen bevatten? WC-Eend Fresh Discs hebben een op gel gebaseerde formule die in de toiletpot blijft kleven, dus je hoeft je geen zorgen te maken om vieze toiletblokken. Fresh Discs voorkomen kalkaanslag waarin bacteriën kunnen groeien. Plak ze gewoon aan de binnenkant van de toiletpot, zodat je alles schoon kunt houden. Best makkelijk, hè? Deze verpakking bevat navullingen met een frisse limoengeur. Hoe gebruiken? Zorg ervoor dat het toilet schoon is 1. Lijn de grote knop op de gelhouder uit met de gaten op de handgreep. Verwijder de dop en bewaar deze 2. Plaats het open uiteinde van de gelhouder tegen het binnenoppervlak van de toiletpot waar water zal doorstromen bij het doorspoelen. Houd de knop ingedrukt terwijl je de houder tegen de toiletpot duwt totdat de knop klikt 3. Trek de houder recht naar achteren om een ​​gel disc achter te laten 4. Plaats de dop stevig terug. Spoel toilet om de gel disc te activeren. Na het aanbrengen kan de schijf aantrekkelijk zijn voor jonge kinderen. Gebruik het product op een plaats die voor kinderen het minst zichtbaar is. Geschikt voor septic tanks 5. Draai, na het aanbrengen van de laatste gel disc, de gelhouder lichtjes en verwijder deze uit de dispenser. Bewaar de handgreep voor navulling.

Product Specificaties

Merk: Wc Eend Naam: Fresh Disc Limoenfris met 2 Navullingen (4 x 2 stuks) Over: Wc Eend - Fresh Disc Limoenfris Navullingen (4 x 2 stuks) Inhoud: 4 x EAN:5000204018110

Gebruiks- & Veiligheidvoorschriften

Buiten bereik van kinderen bewaren.
Na gebruik de handen afspoelen.
Niet inslikken. In geval van inslikken een arts raadplegen.
Oogcontact vermijden. Bij oogcontact grondig uitspoelen met water.
Bij een gevoelige of beschadigde huid langdurig contact vermijden.
Gezondheidsgevaar.
Gebruikswaarschuwing Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. Buiten het bereik van kinderen houden. Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Na het werken met dit product de handen grondig wassen. NA INSLIKKEN: bij onwel voelen een ANTIGIFCENTRUM/arts raadplegen. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten, contactlenzen verwijderen, indien mogelijk, blijven spoelen. Inhoud/container verwijderen volgens plaatselijke voorschriften. Goed toezicht houden op jonge kinderen wanneer ze zich in de omgeving van de wc-pot bevinden. Enkel bestemd voor gebruik in de WC-pot. Buiten bereik van huisdieren bewaren. Bevat: linalool. Kan een allergische reactie veroorzaken. Antigifcentrum 070 245 245 Let op: Voorzichtig uitknippen om de gebruiksaanwijzing en voorzorgsmaatregelen te bewaren.
*De adviesprijs van onze leverancier. Als de adviesprijs onbekend is, tonen we de in de markt gehanteerde verkoopprijs.