Colgate Max White - Expert Complete Fresh Mint

Tijdelijk uitverkocht
Colgate - Max White - Expert Complete Fresh Mint
Colgate - Max White - Expert Complete Fresh Mint
Colgate - Max White - Expert Complete Fresh Mint
Koop meer, bespaar meer!
52%korting tov adviesprijs*
€ 14.99/ 1 box = 6 x 750mL
€ 3.33 /L
Voordelen van BoxDelivery
Volumekortingen
Tot 70% korting
Altijd gratis levering
Veilig betalen
Deel deze voordeelbox met uw vrienden

Product Beschrijving

De Colgate Max White Fresh Mint is de ideale tandpasta voor het reinigen en beschermen van uw gebit en het witter maken van de tanden. Een normale whitening tandpasta's verwijdert enkel oppervlakkige vlekken op de tanden. Deze Colgate Max White tandpasta bevat echter een professioneel whitening ingrediënt dat diepliggende vlekken bereikt en verwijdert. Deze revolutionaire formule verwijdert snel en doeltreffend oppervlakkige vlekken en voorkomt de vorming van nieuwe aanslag en tandbederf. Binnen 5 dagen zijn uw tanden reeds witter. Naast effectieve whitening helpt Colgate Max White ook bij de bestrijding van cariës, het verfrissen van de adem en het voorkomen van gaatjes. Voor het beste resultaat, poets 3 keer per dag 2 minuten. Regelmatig gebruik zal helpen om uw tanden langer wit te houden. De natuurlijke tandkleur van uw tanden kan immers door veel factoren worden beïnvloed. De belangrijkste oorzaken van vlekken of gele tanden zijn: - Tabak (roken of kauwen) - Koffie, thee en rode wijn - Bepaalde etenswaren, zoals kersen en bosbessen - Afzetting van tandsteen (hard geworden tandplak) - Ouder worden - Medicijn gebruik Er zijn een aantal eenvoudige maatregelen die u hiertegen kan ondernemen: - Gebruik steeds Colgate Max White om oppervlakkige vlekken te verwijderen en om vergeling te voorkomen. - Gebruik een rietje om dranken te drinken die vlekken op tanden veroorzaken, zoals koffie, thee en frisdrank. - Draag een heldere kleur lippenstift, vooral roze. Het zal uw tanden witter doen lijken. Vermijd oranje en bruine tinten.

Product Specificaties

Merk: ColgateNaam: Max White - Expert Complete Fresh MintOver: Colgate - Max White - Expert Complete Fresh MintInhoud: 6 x EAN:7509546071411
* De adviesprijs van onze leverancier. Als de adviesprijs onbekend is, tonen we de in de markt gehanteerde verkoopprijs.

Ook in volgende varianten beschikbaar

Colgate Max White - Expert Complete Mild Mint 7509546071398
Colgate Max White - Expert Complete Mild Mint 7509546071398
tot 60% korting
€ 12.49/box (6st)*