banner

Finish All in 1 Max Power Gel (3 x 1L)

Tijdelijk uitverkocht
Finish - All in 1 Max Power Gel (3 x 1L)
Finish - All in 1 Max Power Gel (3 x 1L)
Finish - All in 1 Max Power Gel (3 x 1L)

Product Beschrijving

De Finish Power Gel All in 1 Max lost snel op en zorgt voor een onberispelijke vaat, terwijl uw vaat optimaal zal beschermd worden tegen aanslag. Dit product zorgt voor een uitzonderlijke glans en is tevens perfect geschikt voor vaatwasprogramma's met een korte cyclus. Deze krachtige gel werkt effectief tegen het meest hardnekkige vuil om een ​​uitzonderlijk nette en glanzende vaat te garanderen. Met deze unieke glasbeschermingsformule kunt u de levensduur van uw vaat verlengen en zal uw vaat er was na was nog steeds als nieuw uitzien. Dus probeer Finish Power Gel All in 1 Max, het product dat wordt aanbevolen door de meerderheid van de grootste producenten van vaatwasmachine's.

Product Specificaties

Merk: Finish Naam: All in 1 Max Power Gel (3 x 1L) Over: Finish - All in 1 Max Power Gel (3 x 1L) Inhoud: 3 x EAN:3059946161662

Gebruiks- & Veiligheidvoorschriften

Buiten bereik van kinderen bewaren.
Niet inslikken. In geval van inslikken een arts raadplegen.
Het product in de oorspronkelijke verpakking bewaren.
Deksel goed sluiten.
Kan ernstige brandwonden en oogletsel veroorzaken.
Gezondheidsgevaar.
WAARSCHUWING. Buiten bereik van kinderen bewaren. Oogcontact vermijden. Bij oogcontact grondig uitspoelen met water. Niet inslikken. In geval van inslikken een arts raadplegen. Bevat Subtilisin. Kan een allergische reactie veroorzaken.
*De adviesprijs van onze leverancier. Als de adviesprijs onbekend is, tonen we de in de markt gehanteerde verkoopprijs.

Ook in volgende varianten beschikbaar