banner

Easytoys Dubbele Vaginale Balletjes Zwart

Easytoys - Dubbele Vaginale Balletjes Zwart
Easytoys - Dubbele Vaginale Balletjes Zwart
Easytoys - Dubbele Vaginale Balletjes Zwart
Easytoys - Dubbele Vaginale Balletjes Zwart
Easytoys - Dubbele Vaginale Balletjes Zwart
24%korting tov adviesprijs*
12.99/ 1 box = 1 x 1 stuks
€ 12.99 /Stuk
Gratis verzending naar België en Nederland boven €35
Voor 12u besteld, vandaag verzonden!
1 tot 2 werkdagen levertijd We doen er alles aan zodat u zo snel mogelijk kan genieten van uw bestelling, vertraging omwille van externe omstandigheden is echter niet uit te sluiten.
In mijn winkelmandje
Voordelen van BoxDelivery
Volumekortingen
Tot 70% korting
Veilig betalen

Product Beschrijving

Easytoys Dubbele Vaginale Balletjes Zwart zijn de perfecte aanvulling op je erotische speeltjescollectie. Deze dubbele vaginale balletjes zijn ontworpen om je seksuele genot en verlangen te vergroten, en zijn perfect voor solo of partnergebruik. De balletjes zijn gemaakt van hoogwaardige siliconenmaterialen en hebben een zachte, gladde textuur voor maximaal comfort tijdens gebruik. De zwarte kleur geeft deze balletjes een verleidelijke uitstraling en maakt ze geschikt voor zowel beginners als ervaren gebruikers. Met een totale lengte van 20 cm en een diameter van 3,5 cm zijn deze dubbele vaginale balletjes gemakkelijk in te brengen en blijven ze stevig op hun plaats zitten tijdens gebruik. De interne ballen in de balletjes bewegen met elke beweging die je maakt, wat zorgt voor een versterkt gevoel van opwinding en plezier. Gebruik deze Easytoys Dubbele Vaginale Balletjes Zwart om je orgasmes te intensiveren en je seksuele verlangens te bevredigen. Of je nu alleen bent of samen met een partner, deze dubbele vaginale balletjes zijn een geweldige manier om jezelf te verwennen en te genieten van een heerlijke erotische ervaring. Discreet verpakt!

Product Specificaties

Merk: Easytoys Naam: Dubbele Vaginale Balletjes Zwart Over: Easytoys - Dubbele Vaginale Balletjes Zwart Inhoud: 1 x EAN:8718627526996

Gebruiks- & Veiligheidvoorschriften

Buiten bereik van kinderen bewaren.
*De adviesprijs van onze leverancier. Als de adviesprijs onbekend is, tonen we de in de markt gehanteerde verkoopprijs.