banner

Easytoys Vaginale Balletjes met Verticale Ribbels Roze

Easytoys - Vaginale Balletjes met Verticale Ribbels Roze
Easytoys - Vaginale Balletjes met Verticale Ribbels Roze
Easytoys - Vaginale Balletjes met Verticale Ribbels Roze
Easytoys - Vaginale Balletjes met Verticale Ribbels Roze
Easytoys - Vaginale Balletjes met Verticale Ribbels Roze
24%korting tov adviesprijs*
12.99/ 1 box = 1 x 1 stuks
€ 12.99 /Stuk
Gratis verzending naar België en Nederland boven €35
Voor 12u besteld, vandaag verzonden!
1 tot 2 werkdagen levertijd We doen er alles aan zodat u zo snel mogelijk kan genieten van uw bestelling, vertraging omwille van externe omstandigheden is echter niet uit te sluiten.
In mijn winkelmandje
Voordelen van BoxDelivery
Volumekortingen
Tot 70% korting
Veilig betalen

Product Beschrijving

Easytoys Vaginale Balletjes met Verticale Ribbels Roze zijn de ideale keuze voor vrouwen die hun bekkenbodemspieren willen versterken en hun seksuele genot willen vergroten. Deze balletjes zijn ontworpen om je te stimuleren en op te winden, terwijl ze ook zorgen voor de nodige bekkenbodemtraining. De balletjes zijn gemaakt van hoogwaardige siliconenmaterialen en hebben een zachte, gladde textuur voor maximaal comfort tijdens gebruik. De verticale ribbels geven deze balletjes een uniek en opwindend uiterlijk en geven een extra sensatie bij elke beweging. Met een diameter van 3,5 cm zijn deze vaginale balletjes gemakkelijk in te brengen en blijven ze stevig op hun plaats zitten tijdens gebruik. Door de interne ballen in de balletjes bewegen ze bij elke beweging die je maakt, wat zorgt voor een versterkt gevoel van opwinding en plezier. De Easytoys Vaginale Balletjes met Verticale Ribbels Roze zijn ideaal voor solo of partnergebruik en kunnen worden gebruikt tijdens het voorspel of als onderdeel van een trainingssessie. Gebruik deze balletjes regelmatig om je bekkenbodemspieren te versterken en je seksuele genot te vergroten. Deze vaginale balletjes zijn gemakkelijk schoon te maken met milde zeep en water of een speciale sextoy reiniger. Ze zijn ook volledig waterdicht, waardoor je ze veilig kunt gebruiken onder de douche of in bad voor een extra stimulerende ervaring. Als je op zoek bent naar een spannende en effectieve manier om je bekkenbodemspieren te trainen en tegelijkertijd te genieten van sensuele stimulatie, dan zijn de Easytoys Vaginale Balletjes met Verticale Ribbels Roze een uitstekende keuze. Discreet verpakt!

Product Specificaties

Merk: Easytoys Naam: Vaginale Balletjes met Verticale Ribbels Roze Over: Easytoys - Vaginale Balletjes met Verticale Ribbels Roze Inhoud: 1 x EAN:8718627522028

Gebruiks- & Veiligheidvoorschriften

Buiten bereik van kinderen bewaren.
*De adviesprijs van onze leverancier. Als de adviesprijs onbekend is, tonen we de in de markt gehanteerde verkoopprijs.