banner

Good Vibes Only G-Spot Vibrator Tate

Good Vibes Only - G-Spot Vibrator Tate
Good Vibes Only - G-Spot Vibrator Tate
Good Vibes Only - G-Spot Vibrator Tate
Good Vibes Only - G-Spot Vibrator Tate
Good Vibes Only - G-Spot Vibrator Tate
Good Vibes Only - G-Spot Vibrator Tate
29%korting tov adviesprijs*
38.99/ 1 box = 1 x 1 stuks
€ 38.99 /Stuk
Gratis verzending naar België en Nederland boven €35
Voor 12u besteld, vandaag verzonden!
1 tot 2 werkdagen levertijd We doen er alles aan zodat u zo snel mogelijk kan genieten van uw bestelling, vertraging omwille van externe omstandigheden is echter niet uit te sluiten.
In mijn winkelmandje
Voordelen van BoxDelivery
Volumekortingen
Tot 70% korting
Veilig betalen

Product Beschrijving

De Good Vibes Only G-Spot Vibrator Tate is een fantastische toevoeging aan je collectie van seksspeeltjes als je op zoek bent naar een vibrator die speciaal is ontworpen om je G-spot te stimuleren. Deze vibrator is vakkundig ontworpen om je een diepe en krachtige sensatie te bieden. De Tate is voorzien van een gebogen en flexibele kop die speciaal is ontworpen om je G-spot te vinden en te stimuleren. De gebogen vorm van de vibrator past perfect bij de natuurlijke curve van je lichaam, wat zorgt voor een comfortabele en gemakkelijke bediening. De vibrator heeft 10 verschillende vibratiestanden, elk met hun eigen unieke ritme en intensiteit. Je kunt de intensiteit en snelheid van de vibraties gemakkelijk aanpassen met de intuïtieve knoppen op het handvat, waardoor je de perfecte sensatie kunt vinden die bij jou past. De Tate is gemaakt van hoogwaardige siliconenmaterialen die zacht en glad aanvoelen op je huid. Het is gemakkelijk in te brengen en blijft stevig op zijn plaats zitten, wat zorgt voor een diepe en intense stimulatie van je G-spot. De vibrator is ook volledig waterdicht, waardoor je het veilig kunt gebruiken in bad of onder de douche voor een extra stimulerende ervaring. Het is gemakkelijk schoon te maken met milde zeep en water of een speciale sextoy reiniger. Als je op zoek bent naar een krachtige en effectieve vibrator die speciaal is ontworpen om je G-spot te stimuleren, dan is de Good Vibes Only G-Spot Vibrator Tate een uitstekende keuze. Laat je verwennen en geniet van de diepe en intense sensatie die deze vibrator te bieden heeft. Discreet verpakt!

Product Specificaties

Merk: Good Vibes Only Naam: G-Spot Vibrator Tate Over: Good Vibes Only - G-Spot Vibrator Tate Inhoud: 1 x EAN:8719934000674

Gebruiks- & Veiligheidvoorschriften

Buiten bereik van kinderen bewaren.
*De adviesprijs van onze leverancier. Als de adviesprijs onbekend is, tonen we de in de markt gehanteerde verkoopprijs.