banner

Sanytol Hygiënisch Wasmiddel Bloemenfris (3 x 1,7L)

Tijdelijk uitverkocht
Sanytol - Hygiënisch Wasmiddel Bloemenfris (3 x 1,7L)
Sanytol - Hygiënisch Wasmiddel Bloemenfris (3 x 1,7L)
Sanytol - Hygiënisch Wasmiddel Bloemenfris (3 x 1,7L)

Product Beschrijving

Sanytol Hygiënisch Wasmiddel Bloemenfris is een hoogwaardig wasmiddel dat speciaal is ontworpen om uw kleding diepgaand te reinigen en te desinfecteren. Dit wasmiddel is zeer effectief in het verwijderen van hardnekkige vlekken en elimineert 99,9% van de bacteriën en virussen die zich op uw kleding kunnen bevinden. Hierdoor wordt uw kleding niet alleen schoon, maar ook hygiënisch en fris. Het wasmiddel heeft een heerlijke bloemenfrisse geur die uw kleding een langdurige frisheid geeft. Het is geschikt voor alle soorten textiel en kleuren, en kan gebruikt worden bij alle temperaturen. Dit wasmiddel is zeer geconcentreerd, dus u heeft maar weinig nodig voor een grondige reiniging. Deze set bevat drie flessen van elk 1,7 liter, wat genoeg is voor ongeveer 50 wasbeurten. Het is perfect voor gezinnen die hun kleding hygiënisch en fris willen houden, vooral als er mensen zijn met allergieën of een gevoelige huid. Sanytol Hygiënisch Wasmiddel Bloemenfris is een krachtig en betrouwbaar wasmiddel dat uw kleding niet alleen schoon, maar ook hygiënisch en fris houdt. Gebruik biociden veilig. Lees voor gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

Product Specificaties

Merk: Sanytol Naam: Hygiënisch Wasmiddel Bloemenfris (3 x 1,7L) Over: Sanytol - Hygiënisch Wasmiddel Bloemenfris (3 x 1,7L) Inhoud: 3 x EAN:3045206381222

Gebruiks- & Veiligheidvoorschriften

Buiten bereik van kinderen bewaren.
Niet inslikken. In geval van inslikken een arts raadplegen.
Oogcontact vermijden. Bij oogcontact grondig uitspoelen met water.
Bij een gevoelige of beschadigde huid langdurig contact vermijden.
Kan ernstige brandwonden en oogletsel veroorzaken.
Gezondheidsgevaar.
Buiten bereik van kinderen houden: Dit wasmiddel bevat krachtige ingrediënten die schadelijk kunnen zijn bij inslikken of contact met de ogen. Bewaar de flessen buiten het bereik van kinderen en zorg ervoor dat het product niet in contact komt met de ogen of de mond. Niet gebruiken op wol of zijde: Dit wasmiddel is niet geschikt voor wol of zijde, omdat het deze delicate stoffen kan beschadigen. Niet mengen met andere producten: Meng dit wasmiddel niet met andere producten, vooral niet met bleekmiddel of andere desinfecterende middelen, omdat dit tot ongewenste reacties kan leiden. Gebruik volgens de aanwijzingen op de verpakking: Gebruik dit wasmiddel alleen zoals aangegeven op de verpakking. Te veel gebruiken kan de kwaliteit van de kleding verminderen en de effectiviteit van het wasmiddel verminderen. Bewaren op een koele en droge plaats: Bewaar de flessen op een koele, droge plaats, uit de buurt van direct zonlicht. Blootstelling aan hoge temperaturen kan de kwaliteit van het wasmiddel beïnvloeden.
*De adviesprijs van onze leverancier. Als de adviesprijs onbekend is, tonen we de in de markt gehanteerde verkoopprijs.

Ook in volgende varianten beschikbaar