banner

Emma Original matras koudschuim 90x210cm

Emma Original matras koudschuim 90x210cm
Emma Original matras koudschuim 90x210cm
Emma Original matras koudschuim 90x210cm
Emma Original matras koudschuim 90x210cm
Emma Original matras koudschuim 90x210cm
Emma Original matras koudschuim 90x210cm
Emma Original matras koudschuim 90x210cm
Koop meer, bespaar meer!
€99,01korting tov adviesprijs*
349.99/ 1 box = 1 x 1 stuks
€ 349.99 /Stuk
Gratis verzending naar België en Nederland boven €35
Voor 12u besteld, vandaag verzonden!
1 tot 2 werkdagen levertijd We doen er alles aan zodat u zo snel mogelijk kan genieten van uw bestelling, vertraging omwille van externe omstandigheden is echter niet uit te sluiten.
In mijn winkelmandje
Voordelen van BoxDelivery
Volumekortingen
Tot 70% korting
Veilig betalen

Product Beschrijving

De Emma Original matras koudschuim 90x210cm is een hoogwaardige matras die speciaal is ontworpen voor een perfecte nachtrust. De matras is opgebouwd uit drie verschillende lagen die samen zorgen voor een optimale ondersteuning en comfort. De eerste laag van de Emma Original matras is gemaakt van Airgocell-schuim. Dit materiaal zorgt voor een goede ventilatie en vochtregulatie, waardoor u altijd een aangename temperatuur en een droog slaapklimaat behoudt. Dit materiaal past zich perfect aan uw lichaam aan en biedt de juiste drukverdeling, waardoor u geen last heeft van drukpunten. De tweede laag van de Emma Original matras is gemaakt van traagschuim. Dit materiaal staat bekend om zijn drukverlagende eigenschappen en vormt zich naar de contouren van uw lichaam. Dit zorgt voor een uitstekende ondersteuning aan uw nek, rug en heupen, waardoor u comfortabel en ontspannen kunt slapen. De derde laag van de Emma Original matras is gemaakt van koudschuim. Dit materiaal zorgt voor de nodige stevigheid en duurzaamheid van de matras. Koudschuim is ademend en veerkrachtig, waardoor de matras lang meegaat en zijn vorm behoudt. De Emma Original matras koudschuim 90x210cm is geschikt voor mensen van alle lichaamstypes en slaaphoudingen. Het is ook geschikt voor mensen met rugklachten of andere slaapproblemen. Hoe uitpakken? 1. Uitrollen Pak de Emma matras uit de doos, leg het op een vlakke ondergrond en rol het matras uit. 2. Uitpakken Maak voorzichtig een kleine inkeping in de plasticfolie met een breekmes om het matras uit te pakken. 3. Wachten De matras krijgt op natuurlijke wijze weer vorm in ongeveer 5 uur. 4. Slapen Je kan op je de Emma matras gaan liggen. Geniet eindelijk van een goede nachtrust. Opgelet, omdat dit een exclusieve aanbieding is kunt u deze niet proefslapen.

Product Specificaties

Merk: Emma Naam: Original matras koudschuim 90x210cm Over: Emma Original matras koudschuim 90x210cm Inhoud: 1 x EAN:4260568040702
*De adviesprijs van onze leverancier. Als de adviesprijs onbekend is, tonen we de in de markt gehanteerde verkoopprijs.