banner

Herbal Essences Shampoo Argan Oil - I Love Nature I Reuse met pomp (3 x 430ml)

Herbal Essences - Shampoo Argan Oil - I Love Nature I Reuse met pomp (3 x 430ml)
Herbal Essences - Shampoo Argan Oil - I Love Nature I Reuse met pomp (3 x 430ml)
Herbal Essences - Shampoo Argan Oil - I Love Nature I Reuse met pomp (3 x 430ml)
Koop meer, bespaar meer!
29%korting tov adviesprijs*
18.90/ 1 box = 3 x 430mL
€ 14.65 /L
Gratis verzending naar België en Nederland boven €35
Voor 12u besteld, vandaag verzonden!
1 tot 2 werkdagen levertijd We doen er alles aan zodat u zo snel mogelijk kan genieten van uw bestelling, vertraging omwille van externe omstandigheden is echter niet uit te sluiten.
In mijn winkelmandje
Voordelen van BoxDelivery
Volumekortingen
Tot 70% korting
Veilig betalen

Product Beschrijving

Herbal Essences Shampoo Argan Oil - I Love Nature I Reuse met pomp is een heerlijk geurende shampoo die is verrijkt met arganolie, een natuurlijk ingrediënt dat bekend staat om zijn hydraterende en verzachtende eigenschappen. Het product is verkrijgbaar in een handige verpakking van 3 x 430ml met een handige pomp, zodat je gemakkelijk de juiste hoeveelheid kunt doseren en de shampoo kunt gebruiken. Deze shampoo is speciaal ontworpen om droog en beschadigd haar te herstellen en te voeden. Het bevat een unieke formule die het haar zacht en glanzend maakt, terwijl het tegelijkertijd ook de hoofdhuid hydrateert en verzacht. De arganolie in de shampoo helpt om het haar te versterken en te beschermen tegen verdere schade, waardoor het er gezonder en stralender uitziet. De verpakking van Herbal Essences Shampoo Argan Oil - I Love Nature I Reuse met pomp is ook milieuvriendelijk. Het bevat gerecycled plastic en kan na gebruik gemakkelijk worden gerecycled. Dit betekent dat je niet alleen voor je haar zorgt, maar ook voor het milieu. Kortom, Herbal Essences Shampoo Argan Oil - I Love Nature I Reuse met pomp is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een hydraterende en verzachtende shampoo die het haar herstelt en beschermt. Dankzij de handige pomp en de milieuvriendelijke verpakking is het ook een handige en duurzame optie voor dagelijks gebruik.

Product Specificaties

Merk: Herbal Essences Naam: Shampoo Argan Oil - I Love Nature I Reuse met pomp (3 x 430ml) Over: Herbal Essences - Shampoo Argan Oil - I Love Nature I Reuse met pomp (3 x 430ml) Inhoud: 3 x EAN:8001841990354

Gebruiks- & Veiligheidvoorschriften

Buiten bereik van kinderen bewaren.
Niet inslikken. In geval van inslikken een arts raadplegen.
Oogcontact vermijden. Bij oogcontact grondig uitspoelen met water.
Bij een gevoelige of beschadigde huid langdurig contact vermijden.
*De adviesprijs van onze leverancier. Als de adviesprijs onbekend is, tonen we de in de markt gehanteerde verkoopprijs.

Ook in volgende varianten beschikbaar