banner

Royal Canin Veterinary GASTROINTESTINAL Mousse natvoer voor honden (12 x 400g)

Tijdelijk uitverkocht
Royal Canin - Veterinary GASTROINTESTINAL Mousse natvoer voor honden (12 x 400g)
Royal Canin - Veterinary GASTROINTESTINAL Mousse natvoer voor honden (12 x 400g)
Royal Canin - Veterinary GASTROINTESTINAL Mousse natvoer voor honden (12 x 400g)

Product Beschrijving

Royal Canin Veterinary GASTROINTESTINAL Mousse natvoer voor honden (12 x 400g) is een speciale dieetvoeding die de spijsvertering van je hond ondersteunt. Het is geschikt voor honden met maag-darmproblemen, zoals braken, diarree of verminderde eetlust. Het bevat zeer goed verteerbare eiwitten, prebiotica, rijst en visolie die bijdragen aan een optimale spijsvertering. Het heeft ook een laag vetgehalte om de belasting van de pancreas te verminderen. Bovendien is het erg smakelijk en stimuleert het de voedselopname van je hond. Met Royal Canin Veterinary GASTROINTESTINAL Mousse natvoer voor honden (12 x 400g) geef je je hond een gezonde en lekkere maaltijd die zijn spijsvertering bevordert. Enkele voordelen zijn: - Het ondersteunt een **gezonde spijsvertering** door de zeer goed verteerbare ingrediënten, de uitgebalanceerde vezels en de prebiotica. - Het heeft een **hoog energiegehalte** waardoor je hond met een kleine portie genoeg heeft en het maagdarmkanaal minder belast wordt. - Het heeft een **lage vetgehalte** om de pancreas te ontlasten en het risico op pancreatitis te verminderen. - Het bevat **antioxidanten** en **omega-3-vetzuren** die de celbescherming en de ontstekingsremming bevorderen. - Het heeft een **hoge smakelijkheid** die de eetlust van je hond stimuleert en helpt bij een verminderde eetlust.

Product Specificaties

Merk: Royal Canin Naam: Veterinary GASTROINTESTINAL Mousse natvoer voor honden (12 x 400g) Over: Royal Canin - Veterinary GASTROINTESTINAL Mousse natvoer voor honden (12 x 400g) Inhoud: 12 x EAN:9003579309445

Gebruiks- & Veiligheidvoorschriften

Buiten bereik van kinderen bewaren.
Samenstelling natvoeding Royal Canin Gastro Intestinal hond Vlees en dierlijke bijproducten, vis en -bijproducten, granen, plantaardige bijproducten, oliën en vetten, mineralen, gist. Analytische bestanddelen Ruw eiwit: 8,5%, ruw vet: 6,5%, ruwe celstof: 1,5%, ruwe as: 2%. Nutritionele toevoegingsmiddelen Vitamine D3: 380 IE/kg, E1 (ijzer): 7 mg/kg, E2 (jodium): 0,35 mg/kg, E4 (koper): 2,30 mg/kg, E5 (mangaan): 2,00 mg/kg, E6 (zink): 21 mg/kg.
*De adviesprijs van onze leverancier. Als de adviesprijs onbekend is, tonen we de in de markt gehanteerde verkoopprijs.