banner

Mr. Proper Allesreiniger & Ontvetter Natuurlijke Zeep (6 x 1,5L)

Tijdelijk uitverkocht
Mr. Proper Allesreiniger & Ontvetter Natuurlijke Zeep (6 x 1,5L)
Mr. Proper Allesreiniger & Ontvetter Natuurlijke Zeep (6 x 1,5L)
Mr. Proper Allesreiniger & Ontvetter Natuurlijke Zeep (6 x 1,5L)

Product Beschrijving

Ontdek de kracht van natuurlijke zeep met de Mr. Proper Allesreiniger & Ontvetter Natuurlijke Zeep bundel. Deze set bevat 6 flessen van 1,5 liter, waardoor u voldoende voorraad heeft om uw hele huis op een effectieve en milieuvriendelijke manier schoon te maken. Met de heerlijke geur van natuurlijke zeep maakt Mr. Proper Allesreiniger & Ontvetter uw schoonmaakroutine aangenaam en verfrissend. De formule is verrijkt met natuurlijke ingrediënten die vuil en vet effectief aanpakken, waardoor uw oppervlakken glanzend schoon worden zonder agressieve chemicaliën. De veelzijdigheid van deze allesreiniger en ontvetter maakt het ideaal voor gebruik in uw keuken, badkamer, vloeren en andere harde oppervlakken in uw huis. Of het nu gaat om het verwijderen van vetvlekken, voedselresten of algemeen vuil, Mr. Proper Allesreiniger & Ontvetter biedt de krachtige reiniging die u nodig heeft. De handige doseerdop maakt het eenvoudig om de juiste hoeveelheid reinigingsmiddel te gebruiken, wat verspilling voorkomt. Voeg gewoon een kleine hoeveelheid toe aan een emmer water of breng het rechtstreeks aan op een vochtige doek of spons en begin met schoonmaken. Met Mr. Proper Allesreiniger & Ontvetter Natuurlijke Zeep kunt u niet alleen genieten van een grondige reiniging, maar ook van gemoedsrust, wetende dat u een milieuvriendelijk product gebruikt. De natuurlijke zeepformule is biologisch afbreekbaar en veilig voor gebruik in uw huis. Bestel vandaag nog de Mr. Proper Allesreiniger & Ontvetter Natuurlijke Zeep bundel en ervaar de krachtige reiniging en de frisheid van natuurlijke zeep in uw huis. Maak schoon op een duurzame en effectieve manier met deze geweldige bundel.

Product Specificaties

Merk: Mr. Proper Naam: Allesreiniger & Ontvetter Natuurlijke Zeep (6 x 1,5L) Over: Mr. Proper Allesreiniger & Ontvetter Natuurlijke Zeep (6 x 1,5L) Inhoud: 6 x EAN:8006540516065

Gebruiks- & Veiligheidvoorschriften

Buiten bereik van kinderen bewaren.
Niet inslikken. In geval van inslikken een arts raadplegen.
Oogcontact vermijden. Bij oogcontact grondig uitspoelen met water.
Gezondheidsgevaar.
Gebruikswaarschuwing Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Buiten het bereik van kinderen houden. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten. Na gebruik de handen afspoelen.
*De adviesprijs van onze leverancier. Als de adviesprijs onbekend is, tonen we de in de markt gehanteerde verkoopprijs.

Ook in volgende varianten beschikbaar