banner

Zen' Sect Anti-Insect Spray Invisibele Muggen & Tijgermuggen (3 x 100ml)

Zen' Sect - Anti-Insect Spray Invisibele Muggen & Tijgermuggen (3 x 100ml)
Zen' Sect - Anti-Insect Spray Invisibele Muggen & Tijgermuggen (3 x 100ml)
Zen' Sect - Anti-Insect Spray Invisibele Muggen & Tijgermuggen (3 x 100ml)
Zen' Sect - Anti-Insect Spray Invisibele Muggen & Tijgermuggen (3 x 100ml)
Koop meer, bespaar meer!
27%korting tov adviesprijs*
21.99/ 1 box = 3 x 100mL
€ 73.30 /L
Gratis verzending naar België en Nederland boven €35
Voor 12u besteld, vandaag verzonden!
1 tot 2 werkdagen levertijd We doen er alles aan zodat u zo snel mogelijk kan genieten van uw bestelling, vertraging omwille van externe omstandigheden is echter niet uit te sluiten.
In mijn winkelmandje
Voordelen van BoxDelivery
Volumekortingen
Tot 70% korting
Veilig betalen

Product Beschrijving

In de zoektocht naar effectieve en veilige insectenwerende middelen is Zen Sect Spray Invisible een ware game-changer. Deze revolutionaire formule biedt natuurlijke bescherming tegen muggen en tijgermuggen zonder het gebruik van DEET, een chemisch ingrediënt dat in veel traditionele insectenwerende producten wordt aangetroffen. Met Zen Sect Spray Invisible kun je genieten van de natuur en jezelf beschermen zonder je zorgen te hoeven maken over potentieel schadelijke chemicaliën. Wat maakt Zen Sect Spray Invisible zo bijzonder? Het antwoord ligt in de zorgvuldig samengestelde ingrediëntenlijst. Deze spray maakt gebruik van essentiële oliën en plantenextracten die bekend staan om hun natuurlijke afweer tegen insecten. Door de combinatie van deze krachtige ingrediënten biedt Zen Sect Spray Invisible een langdurige bescherming tegen muggen, tijgermuggen en andere hinderlijke insecten. Een van de belangrijkste voordelen van Zen Sect Spray Invisible is dat het geen DEET bevat. DEET is een effectief insectenwerend middel, maar het heeft ook nadelen. Sommige mensen ervaren huidirritatie of allergische reacties bij langdurig gebruik van DEET. Bovendien is er bezorgdheid over de mogelijke toxiciteit van DEET bij overmatig gebruik. Met Zen Sect Spray Invisible hoef je je hier geen zorgen over te maken. Het is een veilige en zachte oplossing, zelfs voor mensen met een gevoelige huid. De onzichtbare formule van Zen Sect Spray Invisible zorgt ervoor dat het geen vlekken achterlaat op je kleding of huid. Het is een lichtgewicht spray die gemakkelijk aan te brengen is en snel wordt geabsorbeerd, waardoor je niet het plakkerige gevoel hebt dat sommige andere insectenwerende middelen kunnen veroorzaken. Bovendien heeft het een aangename geur op basis van natuurlijke ingrediënten, waardoor je kunt genieten van een verfrissende en ontspannende ervaring. Of je nu van plan bent om te gaan wandelen in de bossen, te kamperen in de natuur of gewoon wilt ontspannen in je eigen achtertuin, Zen Sect Spray Invisible is je ideale metgezel. Het biedt betrouwbare bescherming tegen insectenbeten, zodat je ongestoord kunt genieten van je buitenactiviteiten. In deze tijd, waarin we steeds meer belang hechten aan natuurlijke en milieuvriendelijke producten, voldoet Zen Sect Spray Invisible aan de verwachtingen. Het is vrij van schadelijke chemicaliën, veganistisch en niet getest op dieren. Het is een product dat zowel goed is voor jou als voor het milieu. Dus als je op zoek bent naar een effectieve, veilige en natuurlijke manier om muggen en tijgermuggen op afstand te houden, probeer dan Zen Sect Spray Invisible. Het biedt een onzichtbare bescherming zonder DEET, zodat je kunt genieten van de schoonheid van de natuur zonder de zorgen over vervelende beten.

Product Specificaties

Merk: Zen' Sect Naam: Anti-Insect Spray Invisibele Muggen & Tijgermuggen (3 x 100ml) Over: Zen' Sect - Anti-Insect Spray Invisibele Muggen & Tijgermuggen (3 x 100ml) Inhoud: 3 x EAN:3152210224824

Gebruiks- & Veiligheidvoorschriften

Buiten bereik van kinderen bewaren.
Niet inslikken. In geval van inslikken een arts raadplegen.
Oogcontact vermijden. Bij oogcontact grondig uitspoelen met water.
Hoog- of zeer licht ontvlambaar gas, aerosol, vloeistof of damp
Gezondheidsgevaar.
Ingrediënten: afweermiddel PT19 – werkzame stof ICARIDINE (CAS nr 119515-38-7) 15% w/w en een synthetisch parfum (citronellol, citral, linalool, coumarine, geraniol, limoneen). Gebruiksaanwijzing Houd de flacon op een afstand van 15 à 20 cm van de huid en spuit het product op de huid; vermijdt het spuiten op ogen en mond. Behandeling van het aangezicht en de nek: spuit een kleine hoeveelheid op de handpalm en verspreid het over de huid. Gebruik ca. 1 ml per 600 cm2 huid (7-8 keer sprayen per arm van een volwassene) (1 ml per arm van een volwassene). Niet gebruiken op geïrriteerde of beschadigde huid. Verwijderd houden van eet- en drinkwaren. Alleen buiten of in een goed geventileerde ruimte gebruiken. Gevarenaanduiding (H-zinnen): H226:Ontvlambare vloeistof en damp | H319:Veroorzaakt ernstige oogirritatie Voorzorgsmaatregelen Buiten het bereik van kinderen houden. Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken. Nevel/damp niet inademen. Alleen buiten of in een goed geventileerde ruimte gebruiken. Oogbescherming dragen. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. Bij aanhoudende oogirritatie: een arts raadplegen. Inhoud/verpakking afvoeren naar overeenkomstig de nationale voorschriften.
*De adviesprijs van onze leverancier. Als de adviesprijs onbekend is, tonen we de in de markt gehanteerde verkoopprijs.