banner

Vanish Oxi Action Poeder Colour Safe (3 x 1KG)

Vanish - Oxi Action Poeder Colour Safe (3 x 1KG)
Vanish - Oxi Action Poeder Colour Safe (3 x 1KG)
Vanish - Oxi Action Poeder Colour Safe (3 x 1KG)
Koop meer, bespaar meer!
32%korting tov adviesprijs*
29.99/ 1 box = 3 x 1 kg
€ 10.00 /Kg
Gratis verzending naar België en Nederland boven €35
Voor 12u besteld, vandaag verzonden!
1 tot 2 werkdagen levertijd We doen er alles aan zodat u zo snel mogelijk kan genieten van uw bestelling, vertraging omwille van externe omstandigheden is echter niet uit te sluiten.
In mijn winkelmandje
Voordelen van BoxDelivery
Volumekortingen
Tot 70% korting
Veilig betalen

Product Beschrijving

Ontdek de kracht van Vanish Oxi Action Poeder Colour Safe voor het effectief verwijderen van vlekken uit gekleurde kleding. Deze verpakking bevat 3 potten van 1 kg Vanish Oxi Action Poeder Colour Safe, waardoor je kunt genieten van langdurige vlekverwijdering zonder de kleur van je kleding aan te tasten. Kenmerken: Geavanceerde Vlekverwijdering: Vanish Oxi Action Poeder Colour Safe is speciaal ontwikkeld om hardnekkige vlekken zoals rode wijn, koffie, chocolade en meer uit gekleurde kleding te verwijderen. Het biedt een diepgaande reiniging zonder de kleuren te vervagen. Oxi Powerlift Technologie: De formule is verrijkt met de Oxi Powerlift Technologie die vlekken diep doordringt en helpt om ze effectief los te maken van de vezels van het textiel, zonder de kleur aan te tasten. Veilig voor Gekleurde Kleding: Vanish Oxi Action Poeder Colour Safe is speciaal ontworpen om kleuren te beschermen tijdens het verwijderen van vlekken. Het helpt om de oorspronkelijke kleuren van je kleding te behouden. Eenvoudig in Gebruik: Voeg een schepje Vanish Oxi Action Poeder toe aan je wasmachine, samen met je normale wasmiddel, en geniet van vlekverwijdering met behoud van kleur. Grote Verpakking: Met 3 potten van 1 kg per verpakking heb je voldoende voorraad om langdurig vlekken te verwijderen uit je gekleurde kleding. Bescherm je Kleuren en Verwijder Vlekken: Met Vanish Oxi Action Poeder Colour Safe kun je vlekken effectief verwijderen zonder de levendige kleuren van je kleding in gevaar te brengen. Geniet van de voordelen van geavanceerde vlekverwijdering terwijl je je kleding levendig houdt. Voeg dit poeder toe aan je wasroutine en geniet van vlekkeloze en heldere resultaten. Bestel nu de Vanish Oxi Action Poeder Colour Safe verpakking van 3 x 1 kg en geef je gekleurde kleding een nieuwe frisheid.

Product Specificaties

Merk: Vanish Naam: Oxi Action Poeder Colour Safe (3 x 1KG) Over: Vanish - Oxi Action Poeder Colour Safe (3 x 1KG) Inhoud: 3 x EAN:5011417544556

Gebruiks- & Veiligheidvoorschriften

Buiten bereik van kinderen bewaren.
Niet inslikken. In geval van inslikken een arts raadplegen.
Oogcontact vermijden. Bij oogcontact grondig uitspoelen met water.
Bij een gevoelige of beschadigde huid langdurig contact vermijden.
Kan ernstige brandwonden en oogletsel veroorzaken.
Gezondheidsgevaar.
*De adviesprijs van onze leverancier. Als de adviesprijs onbekend is, tonen we de in de markt gehanteerde verkoopprijs.

Ook in volgende varianten beschikbaar