Febreze Textielspray Classic (4 x 500ml)

Febreze - Textielspray Classic (4 x 500ml)
Febreze - Textielspray Classic (4 x 500ml)
Febreze - Textielspray Classic (4 x 500ml)
Koop meer, bespaar meer!
39%korting tov adviesprijs*
13.50/ 1 box = 4 x 500mL
€ 6.75 /L
Gratis verzending naar België en Nederland boven €35
Voor 12u besteld, vandaag verzonden!
1 tot 2 werkdagen levertijd We doen er alles aan zodat u zo snel mogelijk kan genieten van uw bestelling, vertraging omwille van externe omstandigheden is echter niet uit te sluiten.
In mijn winkelmandje
Voordelen van BoxDelivery
Volumekortingen
Tot 70% korting
Veilig betalen

Product Beschrijving

Febreze Textielspray Classic: Verfris en Revitaliseer je Textiel In de drukte van het dagelijkse leven kan textiel snel geurtjes opnemen, of het nu je favoriete bank is, gordijnen of zelfs je kleding. Gelukkig is er Febreze Textielspray Classic, de oplossing om je textiel op te frissen en weer nieuw leven in te blazen. Met zijn doeltreffende formule verwijdert deze textielspray niet alleen geuren, maar laat het ook een aangename en vertrouwde geur achter. Hier zijn enkele redenen waarom Febreze Textielspray Classic een essentiële aanvulling is op je huishoudelijke reinigingsroutine: 1. Geurverwijdering: Febreze Textielspray Classic is ontworpen om ongewenste geuren uit je textiel te verwijderen, of ze nu afkomstig zijn van huisdieren, koken, roken, of gewoon dagelijks gebruik. Het neutraliseert en elimineert geuren in plaats van ze te maskeren, waardoor je textiel fris ruikt. 2. Langdurige Frisheid: De Classic-geur van Febreze is tijdloos en vertrouwd. Het laat je textiel niet alleen schoon ruiken, maar ook aangenaam, waardoor een uitnodigende sfeer ontstaat in je huis. 3. Veilig voor Textiel: Deze textielspray is veilig te gebruiken op de meeste soorten textiel, inclusief banken, gordijnen, tapijten en kleding. Het laat geen vlekken achter en is gemakkelijk in gebruik. 4. Snelle Toepassing: Met een paar eenvoudige sprays revitaliseer je je textiel en laat je het weer heerlijk ruiken. Febreze Textielspray Classic is perfect voor last-minute touch-ups voordat gasten arriveren of voor dagelijks gebruik. 5. Handige Verpakking: De handige spuitflacon is gemakkelijk te hanteren en kan overal worden bewaard, klaar voor gebruik wanneer je het nodig hebt. Met Febreze Textielspray Classic bij de hand, hoef je je nooit meer zorgen te maken over ongewenste geuren die zich in je textiel nestelen. Of het nu in de woonkamer, slaapkamer of garderobe is, deze textielspray is je partner in het creëren van een frisse en aangename omgeving. Vertrouw op Febreze voor doeltreffende geurverwijdering en langdurige frisheid in al je textiel.

Product Specificaties

Merk: Febreze Naam: Textielspray Classic (4 x 500ml) Over: Febreze - Textielspray Classic (4 x 500ml) Inhoud: 4 x EAN:8001841549958

Gebruiks- & Veiligheidvoorschriften

Buiten bereik van kinderen bewaren.
Niet inslikken. In geval van inslikken een arts raadplegen.
Oogcontact vermijden. Bij oogcontact grondig uitspoelen met water.
Bij een gevoelige of beschadigde huid langdurig contact vermijden.
Gezondheidsgevaar.
*De adviesprijs van onze leverancier. Als de adviesprijs onbekend is, tonen we de in de markt gehanteerde verkoopprijs.

Ook in volgende varianten beschikbaar

Febreze Textielspray met Lenor Zeebries (8 x 500ml) 8006540875131
Febreze Textielspray met Lenor Zeebries (8 x 500ml) 8006540875131
tot 43% korting
26,99/box (8st)*