banner

Le Petit Marseillais Douchegel Bio Granaatappel (6 x 400ml)

Le Petit Marseillais - Douchegel Bio Granaatappel (6 x 400ml)
Le Petit Marseillais - Douchegel Bio Granaatappel (6 x 400ml)
Le Petit Marseillais - Douchegel Bio Granaatappel (6 x 400ml)
Koop meer, bespaar meer!
26%korting tov adviesprijs*
19.99/ 1 box = 6 x 400mL
€ 8.33 /L
Gratis verzending naar België en Nederland boven €35
Voor 12u besteld, vandaag verzonden!
1 tot 2 werkdagen levertijd We doen er alles aan zodat u zo snel mogelijk kan genieten van uw bestelling, vertraging omwille van externe omstandigheden is echter niet uit te sluiten.
In mijn winkelmandje
Voordelen van BoxDelivery
Volumekortingen
Tot 70% korting
Veilig betalen

Product Beschrijving

Le Petit Marseillais Douchegel Bio Granaatappel: Een Natuurlijke Verwennerij voor je Huid Stel je voor dat je jezelf onderdompelt in een luxueuze douchegel doordrenkt met de heerlijke geur van sappige granaatappels, terwijl je huid wordt verwend en gerevitaliseerd. Dit is precies wat je kunt verwachten met Le Petit Marseillais Douchegel Bio Granaatappel. Deze douchegel biedt niet alleen een heerlijke geurervaring, maar ook de voordelen van biologische ingrediënten om je huid te verzorgen. Hier zijn enkele redenen waarom Le Petit Marseillais Douchegel Bio Granaatappel een essentieel onderdeel van je dagelijkse verzorgingsroutine zou moeten zijn: 1. Natuurlijke Ingrediënten: Deze douchegel is samengesteld met biologische granaatappel, een krachtige antioxidant die bekend staat om zijn hydraterende en beschermende eigenschappen. Het is vrij van parabenen, siliconen en kunstmatige kleurstoffen. 2. Verleidelijke Geur: De geur van sappige granaatappels zal je zintuigen betoveren en je een gevoel van frisheid en vitaliteit geven. De geur blijft subtiel aanwezig op je huid, waardoor je de hele dag kunt genieten van de heerlijke geursensatie. 3. Zachte Reiniging: Le Petit Marseillais staat bekend om zijn zachte en effectieve reinigingsproducten. Deze douchegel reinigt je huid grondig zonder deze uit te drogen, waardoor je een zijdezacht en gehydrateerd gevoel behoudt. 4. Biologische Certificering: De biologische granaatappel in deze douchegel is gecertificeerd, wat betekent dat het op duurzame en milieuvriendelijke wijze is geproduceerd. 5. Handige Verpakking: De praktische fles is perfect voor dagelijks gebruik en kan gemakkelijk worden meegenomen in je sporttas of op reis, zodat je altijd kunt genieten van de luxe van Le Petit Marseillais, waar je ook bent. Met Le Petit Marseillais Douchegel Bio Granaatappel geef je jezelf een moment van pure verwennerij onder de douche. De biologische granaatappel voedt en beschermt je huid, terwijl de verleidelijke geur je zintuigen prikkelt. Vertrouw op Le Petit Marseillais voor hoogwaardige verzorgingsproducten die je helpen om je huid te verwennen en te revitaliseren, met deze douchegel die natuurlijke schoonheid en genot combineert voor een dagelijkse traktatie.

Product Specificaties

Merk: Le Petit Marseillais Naam: Douchegel Bio Granaatappel (6 x 400ml) Over: Le Petit Marseillais - Douchegel Bio Granaatappel (6 x 400ml) Inhoud: 6 x EAN:3574661561905

Gebruiks- & Veiligheidvoorschriften

Buiten bereik van kinderen bewaren.
*De adviesprijs van onze leverancier. Als de adviesprijs onbekend is, tonen we de in de markt gehanteerde verkoopprijs.

Ook in volgende varianten beschikbaar