banner

Tampax Pearl Compak Super Tampons (4 x 18 stuks)

Tampax - Pearl Compak Super Tampons (4 x 18 stuks)
Tampax - Pearl Compak Super Tampons (4 x 18 stuks)
Tampax - Pearl Compak Super Tampons (4 x 18 stuks)
Koop meer, bespaar meer!
32%korting tov adviesprijs*
14.99/ 1 box = 4 x 18 stuks
€ 0.21 /Stuk
Gratis verzending naar België en Nederland boven €35
Voor 12u besteld, vandaag verzonden!
1 tot 2 werkdagen levertijd We doen er alles aan zodat u zo snel mogelijk kan genieten van uw bestelling, vertraging omwille van externe omstandigheden is echter niet uit te sluiten.
In mijn winkelmandje
Voordelen van BoxDelivery
Volumekortingen
Tot 70% korting
Veilig betalen

Product Beschrijving

De Tampax Pearl Compak tampons zijn onze beste tampons voor comfort, bescherming en discretie. De Tampax Pearl Compak tampons hebben een compacte en discrete gladde plastic inbrenghuls met ronde top voor comfortabel inbrengen. Dankzij de anti-slipgrip met profiel is de inbrenghuls gemakkelijk vast te houden en in te brengen. Tampax Pearl Compak heeft FormFit-technologie waardoor de tampon lichtjes uitzet om zich aan de unieke vorm van je lichaam aan te passen. Daarnaast helpt de LeakGuard-koord lekken voorkomen. Tampax Pearl Compak is heel discreet dankzij de kleurrijke handtasbestendige verpakking die je makkelijk en stilletjes kunt openen. Tampax Pearl Compak Super is onze beste tampon voor een hevige menstruatie. Tampax tampons bevatten geen parfum en kleurstoffen, ze zijn door gynaecologen getest en werden ook onafhankelijk getest op de aanwezigheid van schadelijke stoffen door Oeko-Tex.

Product Specificaties

Merk: Tampax Naam: Pearl Compak Super Tampons (4 x 18 stuks) Over: Tampax - Pearl Compak Super Tampons (4 x 18 stuks) Inhoud: 4 x EAN:8006540562871

Gebruiks- & Veiligheidvoorschriften

Buiten bereik van kinderen bewaren.
*De adviesprijs van onze leverancier. Als de adviesprijs onbekend is, tonen we de in de markt gehanteerde verkoopprijs.