banner

Dreft Wasverzachter Ultimate Care Blue Dream (6 x 1L)

Dreft - Wasverzachter Ultimate Care Blue Dream (6 x 1L)
Dreft - Wasverzachter Ultimate Care Blue Dream (6 x 1L)
Dreft - Wasverzachter Ultimate Care Blue Dream (6 x 1L)
Koop meer, bespaar meer!
16%korting tov adviesprijs*
26.99/ 1 box = 6 x 40 wasbeurten
€ 0.11 /Wasbeurt
Gratis verzending naar België en Nederland boven €35
Voor 12u besteld, vandaag verzonden!
1 tot 2 werkdagen levertijd We doen er alles aan zodat u zo snel mogelijk kan genieten van uw bestelling, vertraging omwille van externe omstandigheden is echter niet uit te sluiten.
In mijn winkelmandje
Voordelen van BoxDelivery
Volumekortingen
Tot 70% korting
Veilig betalen

Product Beschrijving

Dreft Wasverzachter Ultimate Care Blue Dream: Voor een Onweerstaanbaar Zachte en Fris Ruikende Was Wanneer het aankomt op het verzorgen van uw kleding en textiel, is er één naam die synoniem staat voor zachtheid en frisheid: Dreft. De Dreft Wasverzachter Ultimate Care Blue Dream is een ware droom die uitkomt voor iedereen die op zoek is naar een ongeëvenaarde zachtheid en een langdurig frisse geur voor hun wasgoed. Waarom Dreft Wasverzachter Ultimate Care Blue Dream de perfecte keuze is voor uw was: 1. Zachtheid ten Top: Dreft heeft een reputatie opgebouwd voor het leveren van ongelooflijke zachtheid, en de Ultimate Care Blue Dream is geen uitzondering. Deze wasverzachter omhult uw kleding en textiel met een onweerstaanbaar zachte aanraking, waardoor ze comfortabeler en aangenamer aanvoelen. 2. Langdurige Frisheid: Blue Dream is meer dan alleen maar een wasverzachter; het is een geurervaring. De heerlijke en verfrissende geur blijft langdurig behouden, waardoor uw kleding en linnengoed keer op keer fris ruiken. 3. Vermindering van Strijken: Dreft Ultimate Care Blue Dream helpt bij het verminderen van kreukels in uw kleding, waardoor u tijd bespaart bij het strijken en uw kleding er altijd netjes uitziet. 4. Geschikt voor Verschillende Textielsoorten: Deze wasverzachter is geschikt voor verschillende soorten stoffen, zodat u kunt genieten van zachtheid en frisheid in uw hele was. 5. Eenvoudig in Gebruik: Het gebruik van Dreft Wasverzachter Ultimate Care Blue Dream is uiterst eenvoudig. Voeg gewoon de aanbevolen hoeveelheid toe aan uw wascyclus, en geniet van de voordelen van zachtere en frisser ruikende kleding. Kortom, Dreft Wasverzachter Ultimate Care Blue Dream is de perfecte aanvulling op uw wasroutine. Het brengt comfort, zachtheid en een heerlijke geur in uw dagelijkse leven. Uw kleding en textiel zullen niet alleen voelen als nieuw, maar ze zullen ook ruiken als een droom die uitkomt. Kies voor Dreft Wasverzachter Ultimate Care Blue Dream en verwen uzelf met een waservaring die u nooit meer wilt missen. Dreft: waar zachtheid en frisheid samenkomen voor de perfecte was.

Product Specificaties

Merk: Dreft Naam: Wasverzachter Ultimate Care Blue Dream (6 x 1L) Over: Dreft - Wasverzachter Ultimate Care Blue Dream (6 x 1L) Inhoud: 6 x EAN:8719558802036
*De adviesprijs van onze leverancier. Als de adviesprijs onbekend is, tonen we de in de markt gehanteerde verkoopprijs.